Γυναικοκτονία Αναστάζια: Η μυστηριώδης συναλλαγή και η γνωριμία στο ξενοδοχείο

Γυναικοκτονία Αναστάζια: Η μυστηριώδης συναλλαγή και η γνωριμία στο ξενοδοχείο

Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Έρευνα για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω διεξάγουν και οι πολωνικές Αρχές με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας να παρουσιάζουν δηλώσεις ιδιωτικού ντετέκτιβ που δίνει μια διαφορετική εκδοχή για τα κίνητρα του εγκλήματος.

Πρόκειται για τον Κρίστσοφ Ρουτκόφσκι (Krzysztof Rutkowsk) ο οποίος κατέθεσε στην Εισαγγελία στο Βρότσλαβ που έχει αναλάβει τη διενέργεια έρευνας για την υπόθεση.

Η μυστηριώδης συναλλαγή και η γνωριμία στο ξενοδοχείο

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα fakt ο Κρίστσοφ Ρουτκόφσκι ισχυρίστηκε ότι κατέθεσε στοιχεία για την υπόθεση και ότι αυτό που μπορεί να πει δημόσια είναι ότι υπήρξε κάποιου είδους συναλλαγή μεταξύ της 27χρονης Αναστάζια και του 32χρονου από το Μπαγκλαντές. Μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η συναλλαγή περισσότερο αφορά πρόσωπα και όχι αντικείμενα.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα για αυτή τη συναλλαγή. Ωστόσο ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές που ζει στο νησί της Κω, θεωρώ ότι θα μπορούσε να εμπλέκεται και σε κάποιο είδος μαστροπείας» είπε ο Κρίστσοφ Ρουτκόφσκι.

Κατά την άποψή του η Αναστάζια μπορεί να ήταν ένα τυχαίο θύμα, ακριβώς επειδή είχε αποφασίσει να πάει με έναν άνδρα που μόλις είχε γνωρίσει και λόγω της «μυστηριώδους ανταλλαγής που επρόκειτο να γίνει».


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.