Λύνει τον γρίφο: Ο άνθρωπος «κλειδί» που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για να ομολογήσει τη δολοφονία ο Μπαγκλαντεσιανός 

Λύνει τον γρίφο: Ο άνθρωπος «κλειδί» που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για να ομολογήσει τη δολοφονία ο Μπαγκλαντεσιανός 

Παραμένει στις φυλακές ο 32χρονος

Την προσωρινή κράτηση του 32χρονου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, αρπαγή και βιασμό της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, αποφάσισαν οι ανακριτικές Αρχές κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του.

Κατά την απολογία του, που διήρκεσε τρεις ώρες στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία.

Ποιον ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπιστεί το άτομο με το οποίο επικοινώνησε μετά τη δολοφονία αφού επιχείρησε να διαφύγει στην Ιταλία.

Πρώτα, αναζήτησε απευθείας πτήσεις ενώ στη συνέχεια έκλεισε εισιτήριο στις 3 τα ξημερώματα, το οποίο αγόρασε το πρωί της Δευτέρας, ενώ ετοίμαζε να φύγει το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν κομβικά τα στοιχεία που θα δώσει ο άνθρωπος που επικοινώνησε ο 32χρονος μετά την δολοφονία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να φέρουν τον Μπαγκλαντεσιανό προ τετελεσμένων και να τον οδηγήσουν στο να ομολογήσει τα όσα έκανε, αφού θεωρείται ως ο νούμερο ένα ύποπτος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.