Τα λέγαμε καιρό για την Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Ποσοστό… ΚΚΕ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, τι πας να κάνεις εκεί;

Στη Βουλή η Πλεύση Ελευθερίας

Στο… νήμα μπήκε η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να δηλώνει πως κάνει για 100 βουλευτές και οι οκτώ που εκλέγει για 20.

Μετά την είσοδο στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως θα κάνει «αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα και από κανένα άλλο βουλευτή. Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών και αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι, ο καθένας τους κάνει για άλλους 20».

Η κ. Κωνσταντοπούλου, υποσχέθηκε στους πολίτες «αντιπολίτευση που δεν έχει ξαναδεί η Βουλή». Εξ άλλου, συνέχισε, «εμείς θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και η μόνη αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή».

Η είσοδος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή είχε φανεί εδώ και καιρό και οι πρώτες κάλπες λειτούργησαν σαν «βατήρας» για να μπει η Πλεύση Ελευθερίας. Άλλωστε, το instanews.gr είχε γράψει πως το κόμμα θα έμπαινε στη Βουλή, κάτι που φαινόταν από τις δηλώσεις της επικεφαλής.

«Είτε με αυτοδυναμία, είτε χωρίς αυτοδυναμία, θα είμαστε απέναντι σε κάθε τι που είναι αντισυνταγματικό, αντικοινωνικό», είχε δηλώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Νίκο Ευαγγελάτο δείχνοντας εδώ και καιρό σίγουρη για την εκλογή της.


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.