Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μπαίνει στην Βουλή κι αυτό… φαίνεται

«Πόλεμος» Κωνσταντοπούλου - Πολάκη: Tweet με αιχμές της πρώην προέδρου της Βουλής

Η δήλωση που... κρύβει πολλά

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διπλασίασε τα ποσοστά της στις εκλογές της 21ης Μαΐου και πλέον ετοιμάζεται να μπει στη Βουλή, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας περιέγραψε το κόμμα της ως αντισυστημική δύναμη ενώ χαρακτήρισε τους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα ως εκπροσώπους του συστήματος. Το ότι η Νέα Δημοκρατία συγκράτησε δυνάμεις, είναι ευθέως συνδεδεμένο με το ότι δεν είχε αντιπολίτευση απέναντί της, επανέλαβε εξ άλλου.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στο MEGA, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε κριτική και προς το ΚΚΕ. Παρ’ ότι τιμά, όπως διευκρίνισε, τον κόσμο που κάνει τη συγκεκριμένη πολιτική επιλογή, εν τούτοις, προσέθεσε, το ΚΚΕ είναι 49 χρόνια στη Βουλή και θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα πράγματα στο διάστημα αυτό. Σημασία έχει να είσαι στη Βουλή και να σταματάς πράγματα, συμπλήρωσε.


Γιατί θα μπει στη Βουλή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φάνηκε σίγουρη πως θα μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή κάτι που φάνηκε από μία φράση της: Υποστήριξε πως η μόνη ψήφος που αποκλείεται να πάει χαμένη είναι στο κόμμα της. «Είτε με αυτοδυναμία, είτε χωρίς αυτοδυναμία, θα είμαστε απέναντι σε κάθε τι που είναι αντισυνταγματικό, αντικοινωνικό», υποσχέθηκε ακόμη.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός», δήλωσε επιπλέον, αλλά ξεκαθάρισε πως με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης εκλογικής Κυριακής, σήμερα δεν υπάρχει σχέδιο να εγκαταλείψει την πολιτική. Σε κάθε περίπτωση, η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα αμεσοδημοκρατικό κίνημα, όπως είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.