Σταματήστε να κάνετε αυτό το λάθος με τον Κασιδιάρη και τους Σπαρτιάτες…

Σταματήστε να κάνετε αυτό το λάθος με τον Κασιδιάρη και τους Σπαρτιάτες...

Ξανά τα ίδια.

Σας το είχαμε πει, εδώ και πάρα πολλές ώρες: την στιγμή που όλες οι δημοσκοπήσεις ισχυρίζονταν πως οι Σπαρτιάτες, παρά την στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, δεν πρόκειται να μπούνε στην βουλή, το instanews.gr είχε ενημερώσει από πάρα πολύ νωρίς πως είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο μόρφωμα θα μπει δια περιπάτου. 

Πράγμα που, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε και μετά την καταμέτρηση των ψήφων, με τους «Σπαρτιάτες» όχι απλά να ξεπερνούν το 3% αλλά ν’ αγγίζουν το εκκωφαντικό, τηρουμένων των αναλογιών, 5%.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο αρχηγός του κόμματος φρόντισε να ευχαριστήσει δημοσίως (!) τον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, με σύσσωμα τα ΜΜΕ μα και τους πολιτικούς να κάνουν ένα τεράστιο λάθος- το ίδιο λάθος που είχε γιγαντώσει το ποσοστό της της Χρυσής Αυγής τα προηγούμενα χρόνια.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο γεγονός πως αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων exit polls και παρά το ότι είχαμε μια σαφή, τεράστια νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την ηχηρή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, ουδείς σχολίαζε κάτι από τα δύο αλλά αναφέρονταν για τουλάχιστον 20 λεπτά στους «Σπαρτιάτες».

Αυτή, φυσικά, είναι η καλύτερη διαφήμιση για ένα άγνωστο, μέχρι πρότινος, κόμμα, το οποίο πήρε όλα τα φώτα επάνω του.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το σύστημα δε μαθαίνει από τα λάθη του. Ούτε και ο ελληνικός λαός.

Κάπως έτσι, η σκληρή ακροδεξιά επιστρέφει με «θόρυβο» στην Βουλή…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.