27χρονη Αναστάζια: Ούτε οι αστυνομικοί δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στο κινητό του Μπαγκλεντασιανού

27χρονη Αναστάζια: Ούτε οι αστυνομικοί δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στο κινητό του Μπαγκλεντασιανού

Τα κομμάτια του παζλ που φαίνεται ότι έλειπαν συμπληρώθηκαν και οι Αρχές «έδεσαν» την υπόθεση

Tα κινητά τηλέφωνα της Αναστάζια Ρουμπίνσκα και του 32χρονου ήταν αυτά που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας στην Κω.


Τα κομμάτια του παζλ που φαίνεται ότι έλειπαν, συμπληρώθηκαν μέσω της κάρτας SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια.

Η εν λόγω κάρτα μέχρι σήμερα θεωρούνταν κατεστραμμένη, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η κάρτα SIM βρίσκεται εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Ήταν ένα στοιχείο που ήθελε η αστυνομία να παραμείνει κρυφό, με σκοπό να «δέσουν» την υπόθεση με όλα τα στοιχεία.

Πού βρέθηκε το κινητό

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κινητό του 32χρονου έπεσε στο σημείο της δολοφονίας και εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Έψαχνε να σβήσει το GPS

Την ίδια στιγμή, στοιχεία που έριξαν περισσότερο φως στις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που δολοφόνησε την Αναστάζια, ήταν όσα βρήκαν οι Αρχές στο κινητό του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με το Live News, ο 32χρονος έψαχνε στη Google το πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.


Τα βίντεο έδειξαν τις κινήσεις

«Κλειδί» στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν και τα νέα βίντεο που ήρθαν στα χέρια των Αρχών και τα οποία δείχνουν τι έγινε το μοιραίο βράδυ όπου η άτυχη 27χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Ειδικότερα, οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα, με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο βίντεο φαίνεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές να φεύγει μαζί με την 27χρονη, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά, πάλι μόνος του, τα ξημερώματα

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.