Το ντοκουμέντο που τον έκαψε: Το βίντεο των αρχών που δείχνει τι έκανε ο Μπαγκλαντεσιανός την Τρίτη στις 01:03

«Είμαι η μέλλουσα γυναίκα του»: Η μυστηριώδης γυναίκα που «έδωσε» στεγνά τον Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της Αναστάζια

Το εύρημα που τον «καίει»

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας της Αναστάζια στην Κω φαίνεται πως κατέληξαν οι αστυνομικοί με τη συλλογή στοιχείων από την περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η 27χρονη.

Το στίγμα του κινητού του 32χρονου αλλά και το βίντεο που τον δείχνει να φεύγει με την 27χρονη από το σπίτι έφεραν την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία.

Μάλιστα στην ΕΛ.ΑΣ. θεωρούσαν πως ο 32χρονος κατάφερε με κάποιο τέχνασμα να βγάλει την 27χρονη εκτός σπιτιού. Στο βίντεο διαπιστώνεται πως στις 23:00 η Αναστάζια και ο 32χρονος έφυγαν με το μηχανάκι με κατεύθυνση προς τις Αλυκές.

Η κάμερα που κατέγραψε την έξοδο από το σπίτι, κατέγραψε επίσης στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα τον 32χρονο να επιστρέφει με το μηχανάκι του στο σπίτι, όπου παρέμεινε λίγα λεπτά και ύστερα έφυγε ξανά με το μηχανάκι και πάλι με κατεύθυνση τις Αλυκές.

Εκτιμάται ότι έχει ήδη διαπράξει το έγκλημα και επέστρεψε για να πάρει το σεντόνι και τη σακούλα που χρησιμοποίησε για να κρύψει τη σορό.

Τελευταία φορά που η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τις κινήσεις του 32χρονου είναι στις 04:45 τα ξημερώματα, όπου επέστρεψε και παρέμεινε πλέον στο σπίτι του.

Το βίντεο τον «έκαψε»

Οι τελευταίες κινήσεις πριν από το έγκλημα:

  • Δευτέρα στις 22:30 η 27χρονη επιβιβάζεται στο μηχανάκι του 32χρονου
  • Τρίτη στις 01:00 ο 32χρονος επιστρέφει μόνος του στο σπίτι
  • Στις 01:03 παίρνει σακούλες σκουπιδιών και αποχωρεί από το σπίτι
  • Στις 04:00 επιστρέφει με το μηχανάκι σπίτι του

Ο 32χρονος έχει καταγραφεί να παίρνει σακούλες σκουπιδιών από το σπίτι ενώ η σορός της Αναστάζια βρέθηκε τυλιγμένη σε σακούλες. Μάλιστα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου δήλωσε πως η σορός ήταν «τόσο καλά τυλιγμένη που η σήψη προχώρησε γρήγορα».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.