27χρονη Αναστάζια: Έντονος προβληματισμός των αρχών μετά τα τελευταία ευρήματα για το ζευγάρι

27χρονη Αναστάζια: Έντονος προβληματισμός των αρχών μετά τα τελευταία ευρήματα για το ζευγάρι

Τι προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ.

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες μετά τη σχεδόν δίωρη απολογία του στην ανακρίτρια της Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής σε θαμνώδη περιοχή.


Επίσης ο 32χρονος ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης κοπέλας κρίθηκε και ύποπτος φυγής. Εν τω μεταξύ ο βασικός ύποπτος χθες άλλαξε απολογητική στάση. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά με το κορίτσι (κάτι που φέρεται να είχε ισχυριστεί αρχικά) αλλά ότι συναντήθηκαν σε μινι μάρκετ.

Στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι του γιατί η κοπέλα ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Μετά έκατσαν για λίγη ώρα, όπως ισχυρίζεται, μέσα στο σπίτι και ήπιαν μπύρες. Μέσα στο σπίτι ήταν και ο συγκάτοικος του από το Πακιστάν. Ακολούθως την μετέφερε με την μοτοσικλέτα του σε μια απόσταση περίπου 100 – 200 μέτρων στη περιοχή Μαρμάρι όπου την περίμενε ο σύντροφος της.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες οι κάμερες ασφαλείας τους δείχνουν να κατευθύνονται στο σπίτι εν τούτοις δεν υπάρχει οπτικό υλικό κατά την αποχώρηση τους. Επιπλέον ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας ανέφερε πως όταν πήγε να την παραλάβει από το σημείο που του είχε πει η κοπέλα, δεν την βρήκε.

Ερωτήματα για το ζευγάρι

Είναι πολλά τα ερωτήματα που υπάρχουν γύρω αρχικά από την εξαφάνιση της κοπέλας και από τον θάνατό της. Μάλιστα, το σήμα του κινητού της 27χρονης δεν δόθηκε από το σπίτι του 32χρονου.

Επιπλέον, ερωτήματα προκαλεί και η στάση του ζευγαριού καθώς οι ίδιοι αναρτούσαν φωτογραφίες με πολυτελείς διακοπές και ισχυρίζονταν ότι παρόλα αυτά ήταν άνθρωποι που «μεροκάματου».

Ο σύντροφος της Αναστάζια πήρε άδεια από τις ελληνικές Αρχές να γυρίσει στην Πολωνία με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας παρόλα αυτά θα πρέπει να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή στη διάθεση των Αρχών.

Αναμένεται η εξέταση DNA από τα νύχια της 27χρονης και από το σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν και να δοθούν τα αποτελέσματα τις δικαστικές Αρχές.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.