Προβληματισμός για τον σύντροφο της 27χρονης Αναστάζια…

«Υπάρχουν ενδείξεις μαστροπείας»: Αποκαλύψεις-σοκ του Πολωνού ερευνητή για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω

Τα στοιχεία που προβληματίζουν τις Αρχές

Νέες καταθέσεις για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω παίρνουν οι Αρχές.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώ ο σύντροφος της 27χρονης καταθέτει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια εξετάστηκε από την ανακρίτρια αλλά και από αστυνομικούς. Επίσης έδωσε και τρίτη κατάθεση μέσα σε 24 ώρες.

Τι συμβαίνει με τα SMS

Όπως προκύπτει από συγκλίνουσες πληροφορίες η 27χρονη, η οποία πήγε στο σπίτι του 32χρονου στις 20.40 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, ενημέρωνοντάς τον για το πού είναι.

Το στοιχείο που δημιουργεί αίσθηση είναι η αποκάλυψη ότι η 27χρονη φέρεται να είπε στον Πολωνό σύντροφό της ότι δεν νιώθει άνετα καθώς θεωρούσε πως κινδυνεύει και μάλιστα η δολοφονημένη κοπέλα φέρεται ότι ζητούσε από τον 28χρονο Πολωνό φίλο της να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο Πολωνός σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια.

Και ενώ το κινητό της άτυχης κοπέλας «μιλά», δεν είναι τυχαίο που η ανακρίτρια κάλεσε πρώτο για κατάθεση, τον Πολωνό σύντροφο της Αναστάζια.

Ο ρόλος του 28χρονου συντρόφου της δολοφονημένης Αναστάζια έχει προβληματίσει τις Αρχές…


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.