Διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό: Το σημείο-κλειδί που θα δείξει στις Αρχές ποιοι είναι οι δράστες (Vid)

Επίθεση με βαριοπούλες και μολότοφ σε τράπεζα στο Χαϊδάρι

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Tα βίντεο με το μαύρο SUV των εκτελεστών του 37χρονου και του 31χρονου γαμπρού του στον Κορυδαλλό εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τους δράστες.


Σε εικόνα από βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έρχεται στο φως της δημοσιότητας απεικονίζεται το μαύρο SUV σε πολύ μικρή απόσταση από την πολυκατοικία όπου έπεσαν νεκροί οι δύο άνδρες.

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί για την εξιχνίαση

Οι αστυνομικοί θέλουν να αποκαλύψουν τη διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο και όταν προσέγγισε την πολυκατοικία και κατά το δρομολόγιο διαφυγής. Η διαδρομή αποτελεί το «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν εάν στο επίμαχο όχημα επιβιβάστηκε ή αποβιβάστηκε κάποιο άλλο άτομο, εάν υπάρχει παράλληλη κίνηση άλλων οχημάτων και μοτοσικλετών που θα μπορούσαν να ανήκουν στην υποστηρικτική ομάδα των δύο εκτελεστών.

Πάντως πρόκειται για μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία, καθώς οι Αρχές έχουν συλλέξει δεκάδες βίντεο που θα πρέπει να τα εξετάσουν με μεγάλη προσοχή.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.