Εκτός Βουλής: Το μεγάλο «αγκάθι» για τον Κυριάκο Βελόπουλο είναι ένα

Κόλπο γκρόσο με Βελόπουλο η Νέα Δημοκρατία…

Δυσκολίες για την Ελληνική Λύση...

Η χώρα διανύει ήδη προεκλογική περίοδο ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και τα κόμματα επιχειρούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους. Οι πολιτικοί αρχηγοί… ακονίζουν τα μαχαίρια τους για το debate της 15ης Ιουνίου αλλά ένας φαίνεται πως βρίσκεται σε δεινή θέση…

Ο λόγος για τον Κυριάκο Βελόπουλου που ξέρει ότι η Ελληνική Λύση έχει μεγάλες δυνάμεις στη Βόρεια Ελλάδα. Αλλά εκεί έχει και έναν μεγάλο αντίπαλο, την Νίκη αφού στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, 172.192 πολίτες ψήφισαν το κόμμα που έγινε ευρέως γνωστό για τη συμμετοχή της Μαρίας Εζνεπίδου, ανιψιάς του Αγίου Παϊσίου.

Το συγκεκριμένο κόμμα έχει πάρει ψήφους από την Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι το δημιούργησε η ΝΔ. Την ίδια στιγμή, οι δημοσκόποι βλέπουν πως το κόμμα του θεολόγου παίρνει ψήφους και από τη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, όλο το προηγούμενο διάστημα, με όσους και αν μιλούσες από το «γαλάζιο» στρατόπεδο, εκτιμούσαν ότι η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική, με άνετη είσοδο της Πλεύσης Ελευθερίας, αλλά και είσοδο της Νίκης αλλά πλέον το συγκεκριμένο σενάριο έχει θαμπώσει.

Και αυτό διότι Νίκη και Ελληνική Λύση είναι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά το πρώτο κόμμα έχει πλέον γίνει ευρέως γνωστό, ακόμα και σε άτομα που δεν το ψήφισαν διότι δεν ήξεραν την ύπαρξή του. Απευθύνεται στο ίδιο κοινό που απευθύνεται και το κόμμα Βελόπουλου με αποτέλεσμα να εκτιμάται πως έρχονται… δύσκολες ημέρες για την Ελληνική Λύση.

Σε κάθε περίπτωση, στη ΝΔ έχουν σημειώσει τις περιοχές, όπου το κόμμα Βελόπουλου και η Νίκη πήραν καλά ή πολύ καλά ποσοστά και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν καταδρομικές επισκέψεις των κομματικών στελεχών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.