Ηλίας Κασιδιάρης τέλος…

Πρώτη ηχηρή «τάπα» σε Κασιδιάρη

Δεν σηκώνει κεφάλι.

Υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της προεκλογικής περιόδου, καθώς το αν θα «κατέβει» στην κάλπη της 21ης Μαΐου ήταν ένα σήριαλ που… τράβηξε πάρα πολύ.

Ο λόγος, φυσικά, για τον, καταδικασμένο για την δράση του με την Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη. 

Το πρώην στέλεχος της Χ.Α. έψαχνε εναγωνίως τον τρόπο να βρεθεί εντός των ψηφοδελτίων με το δικό του κόμμα, με τις δημοσκοπήσεις, μάλιστα, να δείχνουν ξεκάθαρα πως έχει τη δυναμική για αν μπει ακόμα και στην Βουλή.

Ωστόσο, το… όνειρο του Κασιδιάρη σταμάτησε στον Άρειο Πάγο, ο οποίος ύψωσε απαγορευτικό STOP στην προσπάθεια του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη.

Με δεδομένο, όμως, πως πηγαίνουμε πλέον για δεύτερη εκλογική διαδικασία, οι φήμες που ήθελαν τον Κασιδιάρη να επιχειρεί εκ νέου να «κατέβει» αυξάνονταν ολοένα και περισσότερο.

Και μόνο στην σκέψη, βέβαια, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Το ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, φρόντισε να στείλει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εναντίον της καθόδου Κασιδιάρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα βρίσκεται «πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα, μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της, με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων, που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης. 

Η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας ήταν το πρωταρχικό μέλημά μας σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή. Σε όλες τους τις προσπάθειες, οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Είναι βέβαιο πως αυτή η στάση θα τηρηθεί κι από άλλα κόμματα, επομένως… Κασιδιάρης τέλος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.