Κάνει τη μεγάλη έκπληξη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Χαμός με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μπογδάνος στο facebook

Τι ετοιμάζει;

Για ακόμα μία φορά τα κόμματα… εκ δεξιών της ΝΔ ετοιμάζονται για κινήσεις – ματ προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου… διάττοντες αστέρες εκ δεξιών της ΝΔ, τα κόμματα των οποίων κόπηκαν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου για τυπικούς λόγους, ετοιμάζονται για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου θα επιχειρήσει να κατέβει στις εκλογές με το νέο όνομα του κόμματός της που είναι «Φωνή Λογικής».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα επιχειρήσουν να κάνουν την έκπληξη παίρνοντας το πράσινο φως από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου με νέο όνομα και σύμβολο και συγκεκριμένα με το όνομα «Πατριωτική Δύναμη».


Η… σφαγή των δεξιών

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου (με την ονομασία «Πατριωτική Ένωση») κόπηκε εξαιτίας συμβόλου και ονόματος. Πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά της «Πατριωτικής Ένωσης» κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ.

Την Λατινοπούλου «έκοψε» ο Μπογδάνος καθώς είχε καταθέσει σχετικό αίτημα που έγινε δεκτό και αφορούσε την ονομαδία του κόμματος που ήταν «Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Πυρετώδεις προετοιμασίες στα μικρά κόμματα

Επίσης στις πρώτες εκλογές προέκυψαν ενδιαφέροντα δεδομένα, όπως το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν τρία κόμματα βρίσκονται στο όριο του 3% και αξιώνουν την είσοδό τους στην επόμενη Βουλή.

Ένα από αυτά είναι η «Νίκη» η οποία βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Ελληνική Λύση. Ο κομματικός ανταγωνισμός εντείνεται από το γεγονός πως τα δύο κόμματα απευθύνονται σε κοινή δεξαμενή ψηφοφόρων, ενώ η εκλογική επιτυχία του νεοσύστατου συνδυασμού που κατέγραψε ποσοστό 2,92%, οδήγησαν τον Κυριάκο Βελόπουλο στο να εξαπολύσει σφοδρότατη επίθεση κατά του Δημήτρη Νατσιού.

Από την πλευρά της η Ζωή Κωσταντοπούλου που έδωσε στη δημοσιότητα το κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί της οι πολίτες, δήλωσε βέβαιη για την εκλογική επιτυχία και είσοδο της «Πλεύσης Ελευθερίας» στην επόμενη Βουλή.

«Τόσοι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να αλλάξουμε τον κόσμο. Ο στόχος μας είναι αυτός και παραμένει, με πρώτο βήμα αυτό που έγινε και δεύτερο την είσοδο της ”Πλεύσης” στη Βουλή στις εκλογές».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, που κατέγραψε στις εκλογές του Μαΐου ποσοστό 2,89%, άφησε αιχμές και στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας πως η κατάρρευσή του οφείλεται στο ότι δεν υπερασπίστηκε την κοινωνία.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.