Θέα θάλασσα και Ακρόπολη: Αυτός αγόρασε το πιο ακριβό διαμέρισμα της Αθήνας με 18 εκατ. ευρώ

Θέα θάλασσα και Ακρόπολη: Αυτός αγόρασε το πιο ακριβό διαμέρισμα της Αθήνας με 18 εκατ. ευρώ

Ποιος πλήρωσε αδρά για το υπέροχο σπίτι; 

Πρόκειται για το ένα από τα πιο ακριβά σπίτια στην Ελλάδα και το πιο ακριβό διαμέρισμα της πρωτεύουσας. Βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας, είναι ρετιρέ στην περιοχή των Ανακτόρων και διαθέτει θέα προς τη θάλασσα αλλά και την Ακρόπολη.

Το διαμέρισμα των 320 τ.μ. βρίσκεται δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο και στη γωνία που δημιουργούν οι οδοί Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου. Διαθέτει το δικό του αποκλειστικό ασανσέρ και θεωρείται μακράν ένα από τα καλύτερα ακίνητα στην Αττική.

Κοντά στο διαμέρισμα βρίσκεται το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, η Βουλή και ο Λυκαβηττός.

Ο νέος ιδιοκτήτης έβαλε τις υπογραφές πριν 15 ημέρες όταν και ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ακινήτου, το οποίο εκτείνεται σε 320 τ.μ.

Όσο για το κόστος, το διαμέρισμα πουλήθηκε για 18 εκατομμύρια ευρώ.


Ποιος αγόρασε το πιο ακριβό διαμέρισμα στην Ελλάδα;

Ως αγοραστής του διαμερίσματος εμφανίζεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινή, ο 63χρόνος Ελβετός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Τόμας Φλορ, πεθερός του πρίγκιπα Φιλίππου, τρίτου γιου του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος παντρεύτηκε με τη Νίνα Ναστάσια Φλορ, σε κλειστό κύκλο, τον Δεκέμβριο του 2020 στο Saint-Moritz, για να παντρευτούν στη συνέχεια και στη Μητρόπολη Αθηνών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ninaflohr

Όσο για τον Τόμας Φλορ, είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας εκμίσθωσης ιδιωτικών αεροσκαφών VistaJet, με την περιουσία του να φτάνει τα 2 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.