Δεν είναι μόνο Βασιλακόπουλος: Η επίθεση-ντροπή στον Σωτήρη Τσιόδρα που δεν αποκάλυψε ποτέ

Ώρα να βγει μπροστά ο Τσιόδρας

Εντονη ανησυχία προκαλεί το πραγματικά περιστατικό της επίθεσης στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και συναδέλφους του που επισκέφθηκαν ταβέρνα στην Καλαμπάκα για φαγητό και ξεκίνησε ένας απίστευτος καβγάς με απειλές.

Εντονη ανησυχία προκαλεί το πραγματικά περιστατικό της επίθεσης στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και συναδέλφους του που επισκέφθηκαν ταβέρνα στην Καλαμπάκα για φαγητό και ξεκίνησε ένας απίστευτος καβγάς με απειλές, επειδή παραπονέθηκαν για το γεγονός ότι δεν γίνονταν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Οι καθηγητές έχουν μπει στο στόχαστρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας από τους αρνητές και τους ψεκασμένους. Έναν χρόνο πριν το περιστατικό με τον κ. Βασιλακόπουλο, ακόμα ένας καθηγητής είχε δεχτεί επίθεση. Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος δεν μίλησε ποτέ δημόσια γι αυτό το γεγονός. Διαβάστε τι έγραψε στις 20/11/2020 ο «Βηματοδότης» για την αλητεία των αρνητών:

Ίσως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουν αλλά το τελευταίο διάστημα τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων δέχονται συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Ο λόγος; Ορισμένοι «αρνητές» (και «Ψεκασμένοι») όπως χαρακτηρίζονται, τους θεωρούν υπεύθυνους για τα μέτρα που λαμβάνοντα τα οποία «πνίγουν», όπως ισχυρίζονται, την οικονομία και την κοινωνία.

Τελευταίως στα απειλητικά αυτά μηνύματα εμφανίζεται, μου είπαν και ένας πρώην στέλεχος κόμματος που τώρα δεν είναι στη Βουλή, ο οποίος απειλεί τα μέλη της Επιτροπής ότι θα δώσει τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ώστε «να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα που έκαναν σε βάρος του».

Όπως μου λέει μέλος- καθηγήτρια της Επιστημονικής Επιτροπής ο εν λόγω κύριος επιμένει ότι η Επιτροπή έχει κάνει… εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

Παρόμοια απειλητικά μηνύματα έχουν λάβει (και εξακολουθούν να λαμβάνουν) και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, όπως και ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος ωστόσο δεν τα λαμβάνει υπόψη, ούτε τα κοινοποιεί.

Πρόκειται για απειλές κατά της ζωής, με στόχο, όπως λένε αυτοί που τις δέχονται, να τους αποσυντονίσουν, να τους αποτρέψουν από το να εισηγούνται μέτρα, να τους προβληματίσουν και βεβαίως να τους φοβίσουν. Όπως μου εξήγησε ο κ. Μόσιαλος, τα μηνύματα αυτά έρχονται μαζικά (την ίδια ημέρα), μέσω inbox, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κατευθυνόμενα. Μαθαίνω τέλος ότι έχουν γνώση και οι διωκτικές αρχές, αλλά και οι ένοικοι του Μαξίμου. 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.