Ποια σχολεία απαγορεύουν τις στολές Squid Game;

Ποια σχολεία απαγορεύουν τις στολές Squid Game;

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού έχει προκαλέσει παγκόσμιο παροξυσμό, αλλά και πολλά προβλήματα!

Στις ΗΠΑ Δημοτικά Σχολεία έχουν αρχίσει να απαγορεύουν στους μαθητές τους να ντύνονται με την ενδυμασία Squid Game, καθώς το φαινόμενο έχει αρχίσει και λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, προκαλώντας -όπως υποστηρίζουν οι διευθύνσεις των σχολείων- τρόμο στους μαθητές μικρότερης ηλικίας.

Στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει το Halloween και όπως φαίνεται, το… Squid Game θα έχει την τιμητική του. Πολλοί μαθητές πηγαίνουν ντυμένοι με τον χαρακτηριστικό τρόπο της σειράς του Netflix, με συνέπεια να δημιουργούνται πολλά ευτράπελα και σε μερικές περιπτώσεις, ακόμη και επεισόδια.

Στην περιοχή της Νέας Υόρκης, τρία Δημοτικά Σχολεία και συγκεκριμένα τα Mott Road, Enders Road και Fayetteville, αποφάσισαν να βάλουν σεξιούριτι στην είσοδο και να απαγορεύσουν την εισοδο σε όσους μαθητές εμφανίζονταν ντυμένοι… Squid Game.

Οι διευθυντές των τριών σχολείων ενημέρωσαν με μήνυμα τους γονείς των παιδιών, ότι η συγκεκριμένη στολή απαγορεύεται στις σχολικές εγκαταστάσεις.

Το Squid Game έφτασε στην κορυφή του του top 10 του Netflix σε 94 χώρες και μέσα σε ένα μήνα το έχουν δει πάνω από 144 εκατομμύρια χρήστες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ και με συντριπτική διαφορά για την πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.