Τα είπε όλα με 7 λέξεις: Η φωτό – έπος της Έλενας Ακρίτα με τον Κάρολο που έγινε viral (Pics)

«Κύριε πρωθυπουργέ το κρίμα στο λαιμό σας»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσε χαμό (Pics)

Το καυστικό σχόλιο της δημοσιογράφου

«Τίτλοι τέλους» έπεσαν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ ως νέου μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου και της βασίλισσας Καμίλα, σε μία τελετή που ξεκίνησε από το Αββαείο του Ουεστμίνστερ και ολοκληρώθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ήταν μία από τις πιο ακριβές τελετές στέψης καθώς δαπανήθηκαν περίπου 200 εκατ. στερλίνες, δηλαδή 284 εκατομμύρια ευρώ. Το Παλάτι, από δικής του πλευράς, ανέφερε πως η στέψη αναμένεται να φέρει τα δεκαπλάσια κέρδη στην οικονομία της Βρετανίας, καθώς σημειώνει πως η όλη τελετή αναμένεται να αποφέρει κέρδη που ανέρχονται στις 2 δισ. στερλίνες.

Στην τελετή έδωσαν το παρών περίπου 2.200 προσκεκλημένοι και μεταξύ αυτών αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, υψηλόβαθμα στελέχη της βρετανικής κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός της χώρας Ρίσι Σούνακ καθώς και πρώην πρωθυπουργοί της Μεγάλης Βρετανίας.

Την τελετή, την οποία οι Βρετανοί είχαν να δουν εδώ και 75 χρόνια, παρακολούθησαν στη Βρετανία περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ σε όλο τον κόσμο την παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 εκατ. τηλεθεατές.

Οι εικόνες από τη στέψη του Καρόλου θυμίζουν άλλες εποχές και για τους συμμετέχοντες, το αίσθημα ήταν μάλλον η… πλήξη. Και αυτό διότι έμοιαζαν σαν μαριονέτες σε ένα καλά σκηνοθετημένο τελετουργικό που δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό.

Η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να σχολιάσει τη στέψη του Καρόλου με μία φωτογραφία του νέου βασιλιά που… κοιμάται όρθιος. «Μ’ ένα κουλούρι είμαι απ’ το πρωί» έγραψε η δημοσιογράφος και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Τα είπε όλα με 7 λέξεις: Η φωτό - έπος της Έλενας Ακρίτα με τον Κάρολο που έγινε viral (Pics)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.