Μετά τους Λιγνάδη-Φιλιππίδη: Ο τρίτος, πολύ γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

60 ετών, ίδιο μοτίβο: Ο πασίγνωστος ηθοποιός στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό μετά τους Λιγνάδη-Φιλιππίδη

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, έρχεται ακόμα ένας ηθοποιός που καταγγέλλεται για βιασμό.

Μορφή χιονοστιβάδες έχουν πάρει οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, έρχεται ακόμα ένας ηθοποιός που καταγγέλλεται για βιασμό.

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημοσίευσε την καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ η νεαρή γυναίκα:

«Τον Ιούλιο (του 2018) τον συνάντησα σε ένα μπαρ, αφού ήπιαμε τα ποτά με προσκάλεσε να συνεχίσουμε σπίτι του, εγώ δέχτηκα. Πήγαμε σπίτι του (…) μου πρότεινε να κοιμηθω σπίτι του, καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Στο πλαίσιο αυτό μου έδωσε άνετα ρούχα να αλλάξω.

Άλλαξα ρούχα στο υπνοδωμάτιο, δεν ήταν εκείνος παρών, φόρεσα ένα σορτς, βερμούδα και μια κοντομάνικη μπλούζα […] βρέθηκε σε ανύποπτο χρόνο δίπλα μου και να με φιλάει στο στόμα χωρίς τη θέληση μου, να με χαϊδεύει πάνω από τα ρούχα και να θωπεύει το σώμα μου […] Με γύρισε μπρούμυτα δια της επιβολής. Μου επιβλήθηκε με τα χέρια του, δεν μπορούσα να γυρίσω ανάσκελα, αντέδρασα […] Δεν τα κατάφερα.

Αυτός βρισκόταν από τη μέση του κορμιού μου και κάτω, κρατώντας με πίεση το σώμα και το πρόσωπό του πάνω μου, τράβηξε το σορτς μέχρι το τέλος και διέπραξε αυτά που διέπραξε. Δεν ξέρω πόση ώρα διήρκεσε η κάθε πράξη. Κάποια στιγμή μετά από δικές μου αντιστάσεις και επειδή κουνιόμουν, σταμάτησε. Μου είπε ότι πάει να κάνει ένα μπάνιο. Εξαιρετικά ταραγμένη αποφάσισα να φύγω».

Μετά τους Λιγνάδη-Φιλιππίδη: Ο τρίτος, πολύ γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

Πρόκειται για πολύ γνωστό ηθοποιό ο οποίος αρνείται τα πάντα και υποοστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.