Μακριά από τα φώτα: Έχετε αντιληφθεί τι προσπαθεί να κάνει ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος;

Γλυκά Νερά: Τι δείχνει η αποκαλυπτική εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας - Στο «φως» ντοκουμέντα

Ο πιλότος θα προσπαθήσει να σπάσει τα ισόβια

Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του το Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Στις 16 Μαΐου 2022, το δικαστήριο βρήκε ένοχο τον συζυγοκτόνο επιβάλλοντας του ισόβια και 112 χρόνια.

Ο πιλότος θα προσπαθήσει να σπάσει τα ισόβια και να μειώσει την ποινή του προσκομίζοντας νέα στοιχεία, με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη να κάνει λόγο για ανατροπή. Η πλευρά της υπεράσπισης θα προσκομίσει νέα στοιχεία και θα επικαλεστεί νέες μαρτυρίες.


Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, θα υπάρξουν «αρκετοί νέοι μάρτυρες και έγγραφα, που θα έχουν τα στοιχεία της ανατροπής σε αυτή την υπόθεση και νομίζω ότι θα γίνει και μία ορθότερη αξιολόγηση των συνθηκών που έλαβαν χώρα εκείνη την ημέρα, σχετικά με το αδίκημα το οποίο διέπραξε. Θεωρεί ότι θα εκτιμηθούν καλύτερα οι καταστάσεις, σχετικά με το αν πράγματι τέλεσε το αδίκημα “εν βρασμώ ψυχικής ορμής” και αν έχει όλες τις προϋποθέσεις, σχετικά με το νόμο, για κάποια ευμενέστερη αντιμετώπιση».

Σημειώνεται ότι η τρίχρονη Λυδία, το παιδί της οικογένειας, πλέον μένει στις Φιλιππίνες, χώρα καταγωγής της μητέρας της και της γιαγιάς της, που έχει αναλάβει την επιμέλεια της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.