«Το να λες πράγματα που δεν πιστεύεις…»: Το viral σκίτσο του Αρκά που «τελείωσε» τους πολιτικούς λίγο πριν τις εκλογές (Pic)

Η υβριστική ανάρτηση του Αρκά που μετά από λίγο κατέβηκε (Pic)

Σφάξιμο με το βαμβάκι. Ή και όχι...

Είναι,  όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, ο πιο γνωστός Έλληνας σκιτσογράφος όλων των εποχών και αυτός που έχει «πουλήσει» περισσότερο από κάθε άλλον στα γαλανόλευκα χρονικά- κι αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο, αν αναλογιστούμε τον αριθμό των εγχώριων ιερών τεράτων στην 9η τέχνη.

Ο λόγος, εξυπακούεται, για τον Αρκά, ο οποίος για 40 χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο και συνεχίζει να τραβάει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Τις περισσότερες φορές με θετικό τρόπο, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (όπως, για παράδειγμα, η εκτεταμένη περίοδος κατά την οποία έκανε συστηματική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με το «πρόσχημα» της σάτιρας).

Το ταλέντο, πάντως, του Αρκά είναι… αδιαπραγμάτευτο και, δεδομένα, τεράστιο κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως οι καλύτερες στιγμές του (Η ζωή μετά, Ξυπνάς μέσα μου το ζώο, Χαμηλές Πτήσεις κ.α.) αποτελούν διαμαντάκια της σκιτσογραφικής ιστορίας.

Ο Αρκάς, λοιπόν, με μια φωτογραφία του σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φρόντισε να… σφάξει με το βαμβάκι την τακτική που ακολουθεί η συντριπτική πλειονότητα των πολιτικών μας, λίγες μόνο ημέρες πριν την προσφυγή στις κάλπες.

Κι επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις (πόσω μάλλον όταν η εικόνα έχει και η ίδια λέξεις), απλά απολαύστε το:

«Το να λες πράγματα που δεν πιστεύεις...»: Το viral σκίτσο του Αρκά που «τελείωσε» τους πολιτικούς λίγο πριν τις εκλογές (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.