Το κορυφαίο της καριέρας του: Το σκίτσο-τομή του Αρκά για το Πάσχα τα είπε όλα με λίγες λέξεις (Pic)

Στο στόχαστρο η τηλεργασία: Ο Αρκάς έκανε το σκίτσο που εξόργισε πολλούς (Pics)

Μιλάμε για έπος...

Είναι, με διαφορά, ο πιο διάσημος σκιτσογράφος των τελευταίων πολλών ετών στη χώρα μας, ου μην και όλων των εποχών (αν και στην 9η τέχνη η χώρα μας έχει «βγάλει» ορισμένους καλλιτέχνες που εντάσσονται στην κατηγορία των μεγαθηρίων).

Όπως και να ‘χει, είναι ένας σκιτσογράφος ο οποίος έχει κάνει αδιανόητες πωλήσεις στη χώρα μας και χαίρει της εκτίμησης όλων- ή, τουλάχιστον, έχαιρε, μέχρι να ταχθεί (αφανώς, μα… ξεκάθαρα) στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας με τις συνεχείς επιθέσεις στον Αλέξη Τσίπρα.

Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, ο Αρκάς– περί ου ο λόγος- αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα με τις περισσότερες δουλειές του να έχουν γίνει ανάρπαστες και να αποθεώνονται από χίλιες μεριές.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Αρκάς προωθεί τα σκίτσα του και μέσω της σελίδας του στο Facebook, στην οποία γίνεται κανονικό… λαϊκό προσκύνημα, με τα likes και τις καρδούλες να παίρνουν φωτιά, ενώ δε λείπουν τα εγκωμιαστικά σχόλια.

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ανέβηκε το κορυφαίο, ίσως, κάδρο που έχει σκιτσάρει ποτέ ο Αρκάς, το οποίο είναι αφιερωμένο στις… κραιπάλες της ημέρας.

Δείτε παρακάτω το σκίτσο, το οποίο είναι από το εκπληκτικό «Η ζωή μετά»:

Το κορυφαίο της καριέρας του: Το σκίτσο-τομή του Αρκά για το Πάσχα τα είπε όλα με λίγες λέξεις (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.