«Κι εγώ το ίδιο!»: Το ιστορικό… αυτογκόλ του ΣΥΡΙΖΑίου Ευάγγελου Αντώναρου (Vid)

Η ανεξήγητη κίνηση Αντώναρου που προκάλεσε σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ 

Η ατάκα που έγινε viral και βάζει σε σκέψεις

Αγριος καυγάς μεταξύ του υποψηφίου με τη ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη και του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αντώναρου σημειώθηκε στον «αέρα» εκπομπής στο Attica Tv. Αφορμή της μεγάλης έντασης ήταν η ψηφιακή κάρτα εργαζομένου.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος ρώτησε τον Τάσο Γαϊτάνη πόσα κόστισε το μέτρο με την ψηφιακή κάρτα, με τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας να απαντάει πώς: «μπορώ να σας πω πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει».

Σε εκείνο το σημείο ανέβηκαν οι τόνοι με τον κ. Αντώναρο να λέει στον κ. Γαϊτάνη ότι ψεύδεται «όπως ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου» είπε ο Τάσος Γαϊτάνης και συμπλήρωσε πως ο Ευάγγελος Αντώναρος εκτίθεται όταν τον αποκαλεί ψεύτη.

«Εγώ θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη», ήταν η απάντηση του Ευάγγελου Αντώναρου με τους τόνους να βρίσκονται στα ύψη και στην αντιπαράθεση ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ να λέει: «είστε περήφανος που κάθεστε δίπλα στους καταδικασμένους κ. Παππά και κ. Πολάκη. Που θέλετε να είστε και εκφραστής του Καραμανλισμού».

Το αυτογκόλ Αντώναρου

Κατά τη διάρκεια του καβγά ο Ευάγγελος Αντώναρος που κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ… μπερδεύτηκε και έβαλε αυτογκολ λέγοντας πως είναι ΝΔ από τη στιγμή που γεννήθηκε.

  • Γαϊτάνης (ΝΔ): Μη μου κουνάτε το δάκτυλο εσείς ο νεόκοπος ΣΥΡΙΖΑίος, δεν ντρέπεστε…
  • Αντώναρος (ΣΥΡΙΖΑ): Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Είστε νεόκοπος νεοδημοκράτης εσείς
  • Γαϊτάνης (ΝΔ): Τι λέτε; Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία από τότε που γεννήθηκα!
  • Αντώναρος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ το ίδιο!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.