«Συνεργασία» Παπανδρέου με ΣΥΡΙΖΑ; Ένα απροσδόκητο γεγονός

Αγνώριστος με νέα εμφάνιση: Ο Αλέξης Τσίπρας με μούσι (Pics)

Στην προεκλογική «μάχη» τα... όπλα στη φαρέτρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι... κλεμμένα;

Τα… βουνά, τα λαγκάδια, τις θάλασσες και τους δρόμους έχει πάρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ενόψει των εκλογών.

Χρησιμοποιώντας ακόμη και στίχους από ριζίτικα, όπως στα Χανιά το «Πότε θα Κάνει Ξαστεριά», ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να πείσει το ακροατήριο πως έχει σχέδιο και είναι έτοιμος για την ανάληψη της πρωθυπουργίας.

Το ενδιαφέρον στις προεκλογικές συγκεντρώσεις είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί και συνθήματα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, πολιτικοί φίλοι του οποίου δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο στο παρελθόν για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Θα συνεχίσουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε;» διερωτήθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας στο δίλημμα των εκλογών. Ουσιαστικά είπε το ίδιο που είχε ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ως σύνθημα στις εκλογές του 2017, «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε».

Εάν παρατηρήσει κανείς θα δει πολλά κοινά σημεία της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην πορεία προς τις εκλογές με παλαιότερες καμπάνιες του ΠΑΣΟΚ.

Η αλλαγή του Ανδρέα Παπανδρέου που έγινε «πολιτική αλλαγή», το σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου, το αφήγημα περί «κακής» και «επαράτου δεξιάς», έμπνευσης του Κώστα Λαλιώτη, κ.α. και βέβαια οι αναφορές περί τοξικότητας για τον πρωθυπουργό, όπως έλεγαν και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 1990-1993.

Ουσιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας «συνεργάζεται» με τον Ανδρέα Παπανδρέου… κλέβοντας τις ατάκες του!

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.