«Οι πιθανότητες είναι 90% – 10%»: Μεγάλη έκπληξη με την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ

Γιώργος Παπανδρέου για Πρόεδρος...

Ποιος παράγοντας θα καθορίσει την τελική απόφαση.

Ένα βήμα από την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως δείχνουν να συμφωνούν πληροφορίες από διαφορετικές πλευρές.

«Αν μπορούσα να στοιχηματίσω αν θα κατέβει ο Γιώργος Παπανδρέου, θα ήταν 90-10% υπέρ της» δηλώνει παράγοντας του κόμματος που έχει γνώση των εξελίξεων, για τον γιο του φυσικού ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα, μετά από ρεπορτάζ του Creatlive, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πάρει ήδη την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ, όπως ισχυρίζονται συνεργάτες του. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε η απόσυρση κάποιων ονομάτων υποψηφίων.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει η υποψηφιότητά του να στηριχθεί από ένα πιο μεγάλο και συμπαγές ποσοστό των ψηφοφόρων και να μην υπάρχει τόση διάσπαση, για να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να δηλώσει την υποψηφιότητά του.

Ο πιο σημαντικός όμως παράγοντας για να υπάρξει θετική εξέλιξη είναι να ζητηθεί η υποψηφιότητά  του από σημαντική μερίδα μελών της ΚΕ και βουλευτών του κόμματος. Είναι σημαντικό να υπάρξει η ονομαστική στήριξη στο όνομά του και να μη φανεί ότι είναι κίνηση προσωπική του για να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της απόσυρσης της Φώφης Γεννηματά για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.