Υπόθεση Γεωργούλη: Σχόλιο – μαχαιριά της Ελενας Ακρίτα για το φάουλ Μπιμπίλα

«Σήμερα βουλώνουμε στόματα»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη σύνταξη του πατέρα της

Η δημοσιογράφος... δίκασε τον πρόεδρο του ΣΕΗ

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο ευρωβουλευτής είδε την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ που του ζητά να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κάτι που ο ίδιος αρνείται να πράξει.

Και ενώ αναμένεται να γίνει η άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, τα social media έχουν πάρει «φωτιά» από τα σχόλια για την υπόθεση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την υπόθεση Γεωργούλη υποστηρίζοντας πως το ζήτημα δεν είναι γιατί ο κόσμος ψήφισε τον ηθοποιό αλλά «γιατί κατήγγειλε το όνομά του 4 μήνες μετά» η Ελένη Χρονοπούλου.

Εγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ζήτημα Λευτέρη μου δεν είναι γιατί τον έστειλε ο κόσμος στην Ευρωβουλή, για ποιο λόγο τον έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τον συνδικαλισμό, ο χρόνος που έγινε η καταγγελία, το γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα, το γιατί κατήγγειλε το όνομά του 4 μήνες μετά, αφού η ίδια είναι νομικός, γενικά όλη αυτή η ιστορία δεν μοιάζει καθόλου με των 2 καταδικασθέντων πρωτοδίκως, γιατί υπήρχαν γι αυτούς σωρεία σοβαρών καταγγελιών στο ΣΕΗ και την εισαγγελέα. Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ και έχει βοηθήσει οικονομικά το ΤΑΣΕΗ με εκδηλώσεις που έκανε στα μαγαζιά που είχε τότε».

Η Ελενα Ακρίτα αποφάσισε να δημοσιεύσει το σχόλιο του Σπύρου Μπιμπίλα και του επιτέθηκε απαντώντας πως η Ελένη Χρονοπούλου «έτσι γούσταρε» και αποφάσισε να πει το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη, αφήνοντας υπόνοιες για victim blaming από τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα: «Αναρωτιέται ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ γιατί το θύμα κατήγγειλε τον Γεωργουλη 4 μήνες μετά. Η απάντηση είναι γιατί έτσι γούσταρε. Το victim blaming του «γιατί τώρα» είναι μια σεξιστική, κακοποιητική πρακτική που στοχοποιεί τα θύματα και δικαιολογεί τους θύτες.  Γιατί τώρα, κ. Μπιμπίλα; Γιατί έτσι».


Μάλιστα, στην ανάρτησή της σχολίασε και τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας «μετά την κατάπτυστη πράξη της να ανεβεί στη σκηνή και να διακόψει την παράσταση του Ζαραλικου γιατί δεν της άρεσε η σάτιρα του».

Υπόθεση Γεωργούλη: Σχόλιο - μαχαιριά της Ελενας Ακρίτα για το φάουλ Μπιμπίλα

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.