«Δεν έχει δουλέψει μια μέρα στην ζωή του και…»: Φουλ επίθεση της Έλενας Ακρίτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Pic)

«Δεν έχει δουλέψει μια μέρα στην ζωή του και...»: Φουλ επίθεση της Έλενας Ακρίτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Pic)

«Χτύπησε» ξανά...

Πασίγνωστη σεναριογράφος επί σειρά ετών, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Πετυχημένη συγγραφέας με μυριάδες πωλήσεις. Δημοσιογράφος για μια… ζωή, έχοντας δουλέψει στα μεγαλύτερα «μαγαζιά» της χώρας. Ένα πρόσωπο με ενεργό συμμετοχή στα social media, όπου και γίνεται viral σε σταθερή βάση.

Ο λόγος, φυσικά, για την Έλενα Ακρίτα.

Η κ. Ακρίτα- που, όπως προαναφέραμε, έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να «κατέβει» στις προσεχείς εθνικές εκλογές– χρησιμοποιεί συχνά σκληρή γλώσσα όταν έρχεται η ώρα να επικρίνει κάποιον, κάτι που «μεταφράζεται» σε… φανατικούς, τρόπον τινά, οπαδούς και φανατικούς πολεμίους της.

Αυτή τη φορά, μέσα από την σελίδα της στο Facebook όπου και την ακολουθεί πάρα πολύς κόσμος, η δημοσιογράφος θέλησε να σχολιάσει όσους είπανε πως ο ελληνικός λαός είναι μια χαρά οικονομικά καθώς έχει τη δυνατότητα να κάνει Πάσχα στο χωριό του, γράφοντας στον γνωστό της τόνο και κάνοντας «επίθεση» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

Κάναν οι άνθρωποι δυο μερούλες Πασχα στο χωριο και οι ακροδεξιοί τους αποκαλούν ‘πλούσιους’ για να δικαιολογήσουν την αισχρή οικονομική πολιτική του Μητσοτάκη. Το γεγονός ότι αυτός έχει 33 ακίνητα χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν τους ενοχλεί καθόλου.
Τόσοι είναι. Τόσο λίγοι, τόσο ελάχιστοι.
Ούτε του πηγαδιού τον πάτο δε φτάνει το μπόι τους.
Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό της ποστάρισμα: 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.