Σφάξιμο με το γάντι: Ο παλιός καλός Αρκάς επέστρεψε για «χάρη» του κορωνοϊού (pic)

Ιστορική στιγμή: Το πρώτο αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Pic)

Καιρός ήταν...

Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους (αν όχι το απόλυτο νούμερο 1…) σκιτσογράφους στα χρονικά της Ελλάδος. Οι δουλειές του… ξεπουλούσαν είτε κυκλοφορώντας με μεγάλες εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας είτε αυτόνομα σε σκληρόδετους τόμους.

Ο λόγος, φυσικά, για τον πασίγνωστο Αρκά, ο οποίος με την «Ζωή μετά», οι «Χαμηλές πτήσεις», τα «Μαύρα» και πολλές ακόμα έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια- και ειδικά με τις αναρτήσεις του στα social media- ο Αρκάς κατακρίθηκε εντόνως, κυρίως για την συλλογή «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού», εκεί που κατηγορήθηκε για… εμμονή με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον πέρασε από λεκτική πριονοκορδέλα.

Πολλοί έκαναν λόγο για εμφανή πτώση στην ποιότητα του σκιτσογράφου, τονίζοντας πως ούτε οι επόμενες δουλειές του τους ενθουσίασαν.

Ο Αρκάς, ωστόσο, σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους που έχει περάσει η Ελλάδα στην σύγχρονη περίοδό της, αποφάσισε να «χτυπήσει» με αφορμή τον κορωνοϊό και το σκίτσο του σε συνδυασμό με το σχόλιο από πάνω έσταζε (καλοδεχούμενο) φαρμάκι, λέγοντας με μια λεζάντα και ένα καρέ όλα όσα θα θέλαμε άπαντες να πούμε.

Του βγάζουμε, λοιπόν, το καπέλο για τη δική του επιστροφή στην… κανονικότητα.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτό:

Σφάξιμο με το γάντι: Ο παλιός καλός Αρκάς επέστρεψε για «χάρη» του κορωνοϊού (pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.