Εδειρε την Παπαρίζου και την Κορομηλά; – Ο «βίος και η πολιτεία» του αστυνομικού διακινητή ναρκωτικών

Εδειρε την Παπαρίζου και την Κορομηλά; - Ο «βίος και η πολιτεία» του αστυνομικού διακινητή ναρκωτικών

Ο... κολλητός του τράπερ και το ξύλο στα βραβεία

«Πλούσια» δράση φαίνεται πως είχε ο αστυφύλακας, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν συνάδελφό του για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσω του υπηρεσιακού του οχήματος.

Ο αστυνομικός είχε «παρελθόν» στο χώρο του bodybuilding, αλλά συμμετείχε παράλληλα και σε βίντεο κλιπ τραπ καλλιτεχνών, όπως του Snik όπου και φαίνεται σε μουσικό κομμάτι του 2018. Μάλιστα, ο αστυφύλακας που θεωρείται «εγκέφαλος» της υπόθεσης συμμετείχε και στον ξυλοδαρμό μπράβων στα Mad Video Music Awards του 2022. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζονται και στο «επίκεντρο» έχουν μπει οι επαφές που είχαν οι δύο αστυφύλακες που διακινούσαν ναρκωτικά.

Η παρέα που έκανε ο αστυνομικούς με γνωστούς μουσικούς από την τραπ σκηνή, όπως ήταν ο Snik στου οποίου και συμμετείχε σε μουσικό βίντεο, φαίνεται πως του άνοιξε αρκετούς δρόμους στον χώρο των celebrities. Μάλιστα, ο αστυνομικός που συνελήφθη φαίνεται πως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο ξύλο που «έπεσε» κατά τη διάρκεια των περσινών μουσικών βραβείων και ειδικότερα μετά και τη βράβευση της τραγουδίστριας, Έλενας Παπαρίζου, όπου χτυπήθηκε η τραγουδίστρια και η Ρούλα Κορομηλά.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και της εκπομπής «Live News» εμφανίζεται να είναι στην παρέα που ακολουθεί τον τράπερ και εμφανίζεται να πιάνεται στα χέρια με την παρέα του άλλου τράπερ. Μάλιστα, το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό είχε κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και είχε αμαυρώσει τα μουσικά βραβεία, με αρκετούς να καταγγέλλουν τους δύο τράπερ. Ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με το MEGA, ήταν στην παρέα του Snik, στου οποίου -όπως προαναφέρθηκε- το βίντεοκλιπ είχε πάρει μέρος.

Στο videoclip ενός εκ των πιο γνωστών κομματιών του τράπερ Snik, το «Medusa» είχε πάρει μέρος ο αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο. Ο αστυνομικός φέρεται μάλιστα να ήταν στην προστασία του τράπερ. Στο videoclip, εμφανίζεται δίπλα στον καλλιτέχνη, φορώντας πάντως ένα μαντήλι το οποίο καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.