«Σαρώνει»: Σχόλιο – μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για την «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Χοντραίνει η κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή: «Ο γιος σας δεν ταράζεται με αυτά που γράφετε εσείς;»

Η Ελενα Ακρίτα την... δίκασε

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά το πολιτικό της διαζύγιο από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, παρουσίασε το δικό της κόμμα (που θα «κατέβει» σε μια πρώτη εκλογική αναμέτρηση που αναμένεται να γίνει χαμός) μέσα ανάρτησή της στα social media, το οποίο ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Kαθισμένη σε ένα σαλόνι και κοιτάζοντας τον φακό, η Αφροδίτη Λατινοπούλου παρουσίασε το νέο της σούπερ δεξιό κόμμα, με ένα ξέσπασμα, και μίλησε για «κοινές πολιτικές όλων των κομμάτων», για «πόλεις παραδομένες στη βρώμα, στην ανασφάλεια και στην εγκληματικότητα», ενώ σημείωσε ότι το σύνθημα του δικού της κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Ομως τα λόγια της Αφροδίτης Λατινοπούλου αλλά και η ίδια δεν φαίνεται να πείθουν τους πολίτες για να την ψηφίσουν. Η Ελενα Ακρίτα την… δίκασε δημοσιεύοντας ντοκουμέντο από την απήχηση που έχει η «Πατρίδα». Συγκεκριμένα, δημοσίευσε τον λογαριασμό «Ψηφίζουμε Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπούλου» στο Twitter, τον οποίο ακολουθούν μόλις 19 άτομα και σχολίασε πως… σαρώνει!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.