Μπρος γκρεμός και πίσω Χατζηνικολάου: Και τώρα τι κάνει ο Παύλος Πολάκης μετά από αυτό;

Στην αντεπίθεση ο Χατζηνικολάου: Ποια νούμερα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Πολάκης ισχυρίζεται ότι δεν ισχύουν (Pic)

«Σφαγή» του δημοσιογράφου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται το… πινγκ πονγκ επιθετικών αναρτήσεων μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Παύλου Πολάκη, με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και τον βουλευτή να ρίχνουν… τουφεκιές στα social media με βαρύς χαρακτηρισμούς!

Πλέον επιδόθηκαν εξώδικα που εστάλησαν από τρεις εταιρείες του Real Group στον Παύλο Πολάκη, μετά τις συκοφαντικές αναρτήσεις που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των εταιρειών του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στα εξώδικα, «εκ μιας απλής επισκόπησης του προφίλ που διατηρεί ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, καθίσταται φανερή η εμμονή του, καθώς προβαίνει κατ’ εξακολούθηση και απρόκλητα σε μια προσβλητική, επαίσχυντη, αήθη και άνευ προηγουμένου συκοφαντική επίθεση προς τις εταιρείες του Real Group. Ο Παύλος Πολάκης καλείται να ανακαλέσει, εντός δύο ημερών, τις επίμαχες αναληθείς αναρτήσεις και να προβεί σε ανάρτηση νέας αποκαταστατικής δημοσίευσης με την οποία θα αναλαμβάνει την πλήρη υπαιτιότητα, αναγνωρίζοντας τη σύννομη πορεία των εταιρειών του ομίλου Real και την αλήθεια σχετικά με τις οφειλές τους».

Η κόντρα για τα χρέη του Ομίλου του Νίκου Χατζηνικολάου

Η αντιπαράθεση Νίκου Χατζηνικολάου πήρε άλλες διαστάσεις όταν ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για τα χρέη των εταιρειών του γνωστού δημοσιογράφου.

«Νίκο Χατζηνικολάου:
Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον μου. Ανυπομονώ!
Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ το συνολικό ύψος των ΧΡΕΩΝ, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50€ ; (φωτό 2)
Όλοι οι πολίτες και ειδικά οι επιχειρηματίες, ενδιαφέρονται να μάθουν το “μυστικό της επιτυχίας” σου, προκειμένου να ελπίζουν κι αυτοί ότι ίσως κάποτε μπορέσουν να πετύχουν το ίδιο…
Στα στοιχεία που θα βγάλεις στη δημοσιότητα να συμπεριλάβεις απαντήσεις και για τα παρακάτω ερωτήματα :
1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος;
2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;
3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;
4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4)
5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί “κούρεμα”; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό;
Δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο!
Μία εκτύπωση για κάθε εταιρεία αρκεί…
Το be continued!».

Στην απάντησή του ο Νίκος Χατζηνικολάου διέψευσε τα περί χρεών, υποστήριξε ότι όλα είναι ρυθμισμένα και ανακοίνωσε ότι θα σταλούν προσεχώς αγωγές, όπως και γίνεται με την αρχική αποστολή των εξωδίκων. «Θλιβερέ Πολάκη όλα τα στοιχεία που έδωσες είναι ψευδή! ΟΛΑ. Και θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη. Και οι αριθμοί ψεύτικοι και οι οφειλές ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες! Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές. Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις» τόνισε ο εκδότης της Real, απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης καλείται να διαγράψει τις αναρτήσεις

Ο κ. Πολάκης καλείται από τις εταιρείες του Νίκου Χατζηνικολάου να διαγράψει τις αναρτήσεις, διαφορετικά, το εξώδικο σημειώνει:

Σε διαφορετική περίπτωση, θα ακολουθήσουν αγωγές εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της φήμης και του ονόματος των εταιρειών του Real Group, καθώς και η ενάσκηση όλων των προβλεπόμενων νομίμων μέσων για την αποκατάσταση του κύρους και της φήμης των εταιρειών του ομίλου. Επίσης, ο Παύλος Πολάκης καλείται να απέχει στο μέλλον από οποιαδήποτε αναφορά του ονόματος των εταιρειών του ομίλου Real.

Ως εκ τούτου, ο Παύλος Πολάκης, με τα εξώδικα που του επιδόθηκαν, καλείται εντός προθεσμίας δύο ημερών, να διαγράψει τις συκοφαντικές αναρτήσεις του για το Real Group και να προβεί σε δημοσίευση αποκατάστασης, σε αντίθετη περίπτωση, του γνωστοποιείται πως έχουν ήδη συνταχθεί και θα κατατεθούν άμεσα αγωγές εις βάρος του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.