Ανατροπή μεγατόνων: Χάνει την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν! (Vid)

Ανατροπή μεγατόνων: Χάνει την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν! (Vid)

Πολύ άσχημα μαντάτα για τον «Σουλτάνο»...

Μπροστά σε μα πάρα πολύ δυσάρεστη έκπληξη αναμένεται να βρεθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, τηρεί μία πάρα πολύ συγκεκριμένη στάση σε ό,τι έχει να κάνει με την Ελλάδα, θέλοντας να δείξει το καλό του πρόσωπο και με στόχο να επανεκλεγεί στον προεδρικό θώκο.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο Σουλτάνος την… πάτησε. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, πολύ απλά, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις μετά από μία ολόκληρη 20ετία αναμένεται να χάσει την εξουσία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως εκτίμησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο ανταποκριτής του καναλιού στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο νέος πρόεδρος της Τουρκίας να προκύψει από δύο γύρους εκλογών, μία στις 14 Μαΐου και μία στις 28 Μαΐου.

Και αυτό γιατί οι δημοσκοπήσεις μπορεί να «δείχνουν» πρώτο τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ωστόσο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν… καραδοκεί με πολύ κοντινό ποσοστό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Metropol, ο Κιλιτσντάρογλου έρχεται πρώτος στην προτίμηση του λαού με 42,6% και ακολουθεί ο Ερντογάν με 41,1%.

Ανατροπή μεγατόνων: Χάνει την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν! (Vid)

Όπως φαίνεται, οι δύο «μονομάχοι» είναι πολύ κοντά σε ποσοστά με τον τρίτο, τον Μουχαρέμ Ιντζέ, να είναι στο 5% και αναμένεται να είναι αυτός ο οποίος θα καθορίσει το ποιος εκ των Κιλιτσντάρογλου και Ερντογάν θα καθίσει στον προεδρικό θώκο.

Όλα δείχνουν, όμως, πως ο «Σουλτάνος» θ’ αποχωρήσει από την προεδρία…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.