Διπλό χτύπημα: Άσχημα νέα για το Netflix στην Ελλάδα

Διπλό χτύπημα: Άσχημα νέα για το Netflix στην Ελλάδα

Το 2022 αναμένεται να είναι διαθέσιμες και στη χώρα μας οι συνδρομητικές πλατφόρμες HBO Max και Disney+

Το 2022 αναμένεται να είναι διαθέσιμες και στη χώρα μας οι συνδρομητικές πλατφόρμες HBO Max και Disney+, καθώς οι ιδιοκτήτριες εταιρείες τους συνεχίζουν τα πλάνα επέκτασής τους στην Ευρώπη, μετά από μια μικρή καθυστέρηση που προκάλεσε η πανδημία.

Όλα δείχνουν πως το NETFLIX θα έρθει αντιμέτωπο με δυνατούς αντιπάλους. Θυμίζουμε πως κατά την διάρκεια της πανδημίας το NETFLIX αύξησε κατακόρυφα τους συνδρομητές του στην χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Πιο έτοιμη εμφανίζεται η Warner Media η οποία πραγματοποίησε προ ημερών, ειδική εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του HBO Max στην Ευρώπη.

Το HBO Max θα ξεκινήσει από τις Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ισπανία και Ανδόρρα στις 26 Οκτωβρίου και εντός της επόμενης χρονιάς θα επεκταθεί σε ακόμη 21 ευρωπαϊκές χώρες, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, καθώς και στην Πορτογαλία.

Εξάλλου, η Warner Media έχει ξεκινήσει και την διαδικασία στελέχωσης του ελληνικού τμήματος, καθώς εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ανέβει στο LinkedIn αγγελίες εργασίας για διάφορες θέσεις στη χώρα μας. Μεταξύ άλλων ζητούνται editorial, pr και social media managers για την τοπική ομάδα που θα λειτουργεί από την Αθήνα.

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για το HBO Max στη χώρα μας το οποίο θα προσφέρει περιεχόμενο από τη Warner Bros και τα κανάλια HBO, DC και Cartoon Network. Ακόμη οι καινούργιες ταινίες της Warner Bros θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα HBO Max 45 ημέρες μετά από την κυκλοφορία τους στους κινηματογράφους.
Όσον αφορά τις συνδρομές μια ιδέα δίνει το τι ανακοινώθηκε για τις χώρες που θα ξεκινήσει άμεσα το HBO Max. Στην Ισπανία για παράδειγμα, η μηνιαία συνδρομή θα κοστίζει 8,99 ευρώ, ενώ ανακοινώθηκαν και ειδικές προσφορές για ετήσιες συνδρομές στην τιμή των οχτώ μηνών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.