Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία

Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με Τουρκία

Ο πρώην υπουργός και πρώην κυβερνητικός εταίρος εμφανίστηκε τηλεοπτικά μετά από μήνες.

Την παράδοση Τούρκων στρατιωτών στην Άγκυρα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε ο ίδιος τις κρίσεις με την Τουρκία κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ΥΕΘΑ, επί συγκυβλερνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή με τη γειτονική χώρα σημείωσε ότι θεωρεί «δεδομένο» ενα θερμό επεισόδιο με που θα επιδιώξει η Τουρκία για να οδηγηθεί η Ελλάδα στη Χάγη. «Aν δεχτούμε επίθεση θα είμαστε μόνοι μας τις πρώτες ώρες» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «υπήρξαν στιγμές που ήμασταν πολύ κοντά σε σύγκρουση με την Τουρκία».

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος για 1,5 χρόνο δεν είχε μιλήσει στα ΜΜΕ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με αφορμή την ελληνογαλλική συμφωνία, την οποία χαρακτήρισε «άριστη» και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο γιατί δεν προχώρησε η εν λόγω συμφωνία κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στη «Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε ότι δεν μπορούσε να ρίξει την τότε κυβέρνηση γιατί οι βουλευτές του «είχαν αγοραστεί».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.