Πρωτοσέλιδα, ρεπορτάζ και ξαφνικά σιγή: Καταλάβετε τι συνέβη τελικά στην υπόθεση Κοκλώνη;

Νίκος Κοκλώνης: «Οταν βγαίνει ένα τέτοιο πόρισμα μάλλον κάτι υπάρχει»

Ο παρουσιαστής συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του

Πριν από ένα περίπου μήνα ήταν πρώτο θέμα σε εφημερίδες και ηλεκτρονικό Τύπο. Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και παρόλο που από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι τα ρεπορτάζ είναι αναληθή, φαινόταν από τις αντιδράσεις του στο Just The Two Of Us πώς μόνο ήρεμος δεν ήταν.

Η εικόνα που έβγαινε από (κάποια) ρεπορτάζ ήταν πώς ο παρουσιαστής είχε βρεθεί σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, απ’ την οποία πολύ δύσκολα θα κατάφερνε να βγει. Και ξαφνικά μέσα σε λίγα 24ωρα η υπόθεση (σαν) να ξεχάστηκε και να μπήκε σε δεύτερο (ή και σε τρίτο) πλάνο.

Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα ξαναβρήκε το χαμόγελο του και στο χθεσινό show ήταν… Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί. Τι ακριβώς συνέβη τελικά;

Πρόσωπα κοντά στον παρουσιαστή υποστηρίζουν ότι ακούστηκαν και γράφτηκαν υπερβολές για τον ίδιο και την επιχειρηματική του δραστηριότητα κι ότι όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν είναι σε διαδικασία ρύθμισης.

Η άλλη πλευρά αντιτείνει ότι η υπόθεση ήταν λογικό να ξεφουσκώσει μετά την τραγωδία των Τεμπών, όμως πολύ σύντομα θα έρθει ξανά στην επιφάνεια με νέες αποκαλύψεις. Τι απ’ τα δυο ισχύει; Σύντομα θα το γνωρίζουμε καθώς το θέμα θα έχει λήξει, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο πριν τις εκλογές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.