Το άλλο της πρόσωπο: Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση στη Μύκονο

Το άλλο της πρόσωπο: Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση στη Μύκονο

Το νησί των ανέμων στα χειρότερά του

Συχνό είναι πλέον το φαινόμενο των επιθέσεων ξυλοδαρμών στη Μύκονο, καθώς ο αρχαιολόγος που υπηρετεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και δέχθηκε δολοφονική επίθεση, δεν ήταν η πρώτη περίπτωση που έχει συμβεί στο νησί, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο πλέον, ανοιχτά για μαφία που λυμένεται τη Μύκονο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία.

Νέα καταγγελία που ήρθε στο φως, αφορά συνάδελφο του αρχαιολόγου με την οποία συνεργάζονται.

Η γυναίκα δέχτηκε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της από «πακιστανικό» τηλέφωνο, τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της.

«Μωρή καρ@@@ θα σε γα@@@ εσένα και την οικογένειά σου».

Ακολούθησαν και άλλα μηνύματα για μια υποτιθέμενη χρηματική δοσοληψία που ο άγνωστος αποστολέας ισχυρίζεται ότι είχε η αρχαιολόγος με ένα άλλο άτομο στον Άλιμο πριν από μερικούς μήνες.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ξυλοδαρμός ξενοδόχου

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2022, θύμα επίθεσης είχε πέσει στη Μύκονο και ο ξενοδόχος, Θοδωρής Κουσαθανάς, ο οποίος μετά την επίθεση, είχε πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 14 ράμματα.

Η παρέμβαση Μητσοτάκη σχετικά με τη Μύκονο

Το πρωί, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για θέματα που αφορούν τη Μύκονο.

«Δε νοείται να υπάρχει ένα νησί στο οποίο κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου. Αυτή η κατάσταση αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε την ερχόμενη εβδομάδα να μεταβεί στο νησί μεικτό κλιμάκιο από επιθεωρητή δόμησης, περιβάλλοντος και την οικονομική αστυνομία, προκειμένου να ελεγχθούν περισσότερες από 200 καταγγελίες για πολεοδομικές παραβάσεις, ενώ θα ενισχυθεί και το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Ήδη η κυβέρνηση έχει αποφασίσει ότι αναστέλλονται οι οικοδομικές άδειες στη Μύκονο για τις περιοχές εκτός σχεδίου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.