Aυτή η οργάνωση βοήθησε τη ρωσίδα κατάσκοπο, «Μαρία Τσάλλα»

Νέα μαρτυρία για τη Ρωσίδα κατάσκοπο: Μας είχε συστηθεί ως Γαλλίδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως

Με παραθρησκευτική οργάνωση φαίνεται είχε σχέσεις η ρωσίδα κατάσκοπος, Μαρία Τσάλλα, σύμφωνα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο Live News.

Η Αναστασία Τσάλλα, η γυναίκα που χρησιμοποιήθηκε ως «μητέρα» της ρωσίδας κατασκόπου για την ελληνοποίησης της και για την έκδοση της ταυτότητας χρησιμοποίησε έναν μάρτυρα, έναν 75χρονο.

Ο 75χρονος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τη μητέρα, η οποία εκείνο το διάστημα έμενε στην περιοχή των Πατησίων, καθώς τη συναντούσε σε στέκι των νοτίων προαστίων, καταθέτοντας ψέματα στις αρχές, πως γνώριζε ότι η Μαρία Τσάλλα ήταν κόρης της εν λόγω κυρίας.

Το στέκι σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Λαμπρόπουλου, φαίνεται να είναι η έδρα μιας οργάνωσης παραχριστιανικής, μιας αίρεσης που έχει έδρα κοντά στην εκκλησία του Αγίου Τρίφωνα στη Γλύφάδα, όπου έδινε το παρόν η «μητέρα» της Μαρίας Τσάλλα.

Η υπόθεση αναδεικνύει το εύρος του κυκλώματος που έχει διεισδύσει στην Ελλάδα για να κάνει κατασκοπεία υπέρ των Ρώσων.

Η γυναίκα, μέρος του κυκλώματος, ήρθε σε επικοινωνία με τον εν λόγω άντρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μέλη της ίδιας παραθρησκευτικής οργάνωσης, και του ζήτησε να βοηθήσει την Μαρία Τσάλλα στην ελληνοποίησή της, λέγοντας ψέματα στις ελληνικές αρχές.

Το κύκλωμα που «φύτεψε» στην Ελλάδα αυτή τη γυναίκα είχε τρομακτικές πληροφορίες, τόσο ώστε να χρησιμοποιήσει το όνομα ενός νεκρού παιδιού για να βασίσει την ταυτότητά της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.