Από θαύμα σώθηκαν τα δίδυμα στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη αρχιφύλακας στη Σάμο για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Η αντίδραση των αστυνομικών

«Τα παιδιά τα βοήθησε ο Θεός» – Συγκλονίζουν οι αστυνομικοί που απεγκλώβισαν τα δίδυμα από το αυτοκίνητο όπου τα κλείδωσε ο πατέρας τους και άνοιξε φιάλη υγραερίου.

Καλά στην υγεία τους είναι τα δίδυμα που κλείδωσε ο πατέρας τους στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του ο ίδιος και να παρασύρει στον θάνατο και τα δύο μικρά παιδιά του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην τοπική κοινότητα στο Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης αλλά και στο πανελλήνιο καθώς πρόκειται για μία παρ’ ολίγον τραγωδία που αποφεύχθηκε εξαιτίας της έγκαιρης παρέμβασης της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε άμεσα τα παιδιά και τον πατέρα τους σε νοσοκομεία της πόλης.

Η μητέρα των παιδιών μιλάει για πρώτη φορά για όσα έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής και βρίσκεται, όπως είναι λογικό, ακόμη σε σοκ. «Είμαστε στο νοσοκομείο ακόμα. Είναι πολύ καλά τα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» λέει η μητέρα των διδύμων στην εκπομπή «Tlive».

«Υπήρχαν δύο αναπτήρες – Τα παιδιά τα βοήθησε ο Θεός»

Στην εκπομπή «Tlive» μίλησε και ένας από τους αστυνομικούς, που βρέθηκε στο σημείο και απεγκλώβισε μαζί με τους συναδέλφους του τον πατέρα και τα δίδυμα.

«Όσον αφορά στο περιστατικό έχω να πω ότι τα παιδιά τα βοήθησε ο Θεός, γιατί ήταν πολύ τυχερά που βρισκόμασταν πολύ κοντά στο σημείο, καθώς και ο τομέας της δραστηριότητάς μας είναι τεράστιος. Φτάσαμε στο σημείο μέσα σε τρία με τέσσερα λεπτά στο σημείο» είπε ο κ. Ευαγγελίδης, που μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά το περισταικό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.