Μέγα ντέρμπι: Τι δείχνει δημοσκόπηση για τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιστροφή Πολάκη

Επίθεση Πολάκη σε Αμυρά: «Τι μ@λ@κίες ρωτάς; Τι σε νοιάζουν οι γυναίκες υπουργών;»

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφέρει καρπούς;

Και επίσημα πίσω στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Η απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τις επόμενες ημέρες.

Η επιστροφή του Παύλου Πολάκη δεν είναι τυχαία αφού στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θα βγουν κερδισμένοι στις εκλογές!


Μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία με 57 νεκρούς στα Τέμπη, η ΝΔ έχει χάσει αρκετό έδαφος στις δημοσκοπήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ να την πλησιάζει σε περιπτώσεις σε… απόσταση αναπνοής.

Στα τέλη Ιανουαρίου το κυβερνών κόμμα προηγούνταν μέχρι και με δέκα μονάδες στις μετρήσεις των δημοσκόπων αλλά πλέον τα δεδομένα δείχνουν πως έχει χάσει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, το οποίο σε περιπτώσεις ξεπερνά και το 7%.

Στον ΣΥΡΙΖΑ «ζυγίζουν» τα δεδομένα αφού παραμένουν σταθεροί στα ποσοστά, σχεδίασαν όμως να πάρουν τα πάνω τους μέσω του Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κρυφή δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες προέκυψε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν τον Παύλο Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Μάλιστα, στην ίδια δημοσκόπηση προκύπτει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον δεδομένο: Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη στο ψηφοδέλτιο φέρνει διαφορά μόλις τριών μονάδων από τη ΝΔ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.