2 γυναίκες μόνο: Οι 2 δημοσιογράφοι που σύμφωνα με τον Λαζόπουλο κράτησαν άψογη στάση στα Τέμπη

2 γυναίκες μόνο: Οι 2 δημοσιογράφοι που σύμφωνα με τον Λαζόπουλο κράτησαν άψογη στάση στα Τέμπη

«Βρωμάει η τηλεόραση. Πατάω το κουμπί και βρωμάει δουλικότητα, υποτακτικότητα. Θολά βλέμματα. Πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα»

Τα σχόλια δημοσιογράφων για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη έχουν φέρει τον συγκεκριμένο κλάδο στο «μάτι του κυκλώνα». Μετά τον Αντώνη Κανάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τη στάση δημοσιογράφων, αποθεώνοντας όμως δύο γυναίκες.

Μέσα από το Podcast «Έξω από το στόμα του Λάκη», ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους συγγενείς των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη και είπε το δικό του «αντίο» στα θύματα.

Στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε ο Αρης Πορτοσάλτε για τη δήλωσή του ότι τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα, γίνονται και ολοκληρώνονται μόνο μετά από θυσίες: «Βγαίνουν τα τομάρια και τα τομαροποιημένα καθικοτόμαρα που λένε πως χρειάζονται οι θυσίες, πως χρειάζονται Ιφιγένειες για να γινόμαστε καλύτεροι, για να εκσυγχρονίζεται ο κόσμος[…] Ζητούν θυσίες οι δημοσιογράφοι, οι καινούργιοι δήμιοι της κοινωνίας».

«Κάπως έτσι έπρεπε να νιώθουν οι Έλληνες με τους μαυραγορίτες και τους καταδότες στην Κατοχή. Το ίδιο που νιώθουμε σήμερα με την πλειοψηφία των σημερινών δημοσιογράφων που παριστάνουν τους μ@λ@κες και εκνευρίζονται ψεύτικα με τον σταθμάρχη που στο κάτω κάτω κι αυτός είναι του επιτελικού κράτους» πρόσθεσε.

Οι δύο εξαιρέσεις

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε πως οι δημοσιογράφοι προκαλούν την οργή του κόσμου, ωστόσο εξαίρεσε κάποιες γυναίκες επαγγελματίες του χώρου, όπως η Ράνια Τζίμα και η Ανθή Βούλγαρη.

«Οι δημοσιογράφοι δεν λένε πια ειδήσεις αλλά ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανθρώπων. Ζητάει και ο κόσμος μία θυσία από εσάς. Η θυσία που ζητάει είναι να πάτε στο δι@@λο γιατί ειδάλλως θα οδηγήσετε τους ανθρώπους σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» είπε ο ηθοποιός.

«Το πιο ορμητικό ποτάμι είναι το ποτάμι των νέων ανθρώπων. Και μη νομίζετε ότι με το να πάτε εκλογές παραπέρα, δεν θα πάνε στις δουλειές τους. Δεν ξεχνούν οι νεότεροι άνθρωποι ότι εκεί, στην κοιλάδα των Τεμπών συγκρούστηκαν συμφοιτητές τους, συμμαθητές τους. Υπάρχει μια στιγμή στην Ιστορία που ανοίγει μία πόρτα. Ακούγεται ένας κρότος και μπαίνει ψυχρός αέρας από τον Άδη στο δωμάτιο της Ιστορίας. Γιατί μετά από κάθε δυστύχημα υπάρχει κόστος, αλλά μετά από κάθε έγκλημα υπάρχει τιμωρία» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αμέσως μετά, ο καλλιτέχνης ανέβασε κι άλλο τους τόνους στο podcast του: «Βρωμάει η τηλεόραση. Πατάω το κουμπί και βρωμάει δουλικότητα, υποτακτικότητα. Θολά βλέμματα. Πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα. Βουλώστε το. Κλείστε τα γ@μ@μ@να στόματα των ψεμάτων. Αφήστε μας να κλάψουμε τους νεκρούς. Επιτρέψτε μας να τους δούμε. Πώς θα τους θάψουμε χωρίς κλάμα, χωρίς σεβασμό; Τι είναι; Στρατιώτες σε καιρό πολέμου και στέλνετε σφραγισμένα κουτιά;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.