«Άστραψε» για Αμβρόσιο ο Μικρούτσικος: «Σκυλί του Πολέμου»

Ξανά ερωτευμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Ποια είναι η νέα του σύντροφος

Τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής (10/3) έκανε την πρώτη του τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα της «Super Κατερίνα», λίγες μόλις ημέρες μετά την εξαγωγή του από τη ΜΕΘ.

Ο ίδιος ξέσπασε κατά του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, που ενώ ακόμα όλοι θρηνούν τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, εκείνος την απέδωσε σε… τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;», ανέφερε αρχικά οργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή».

«Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», συμπλήρωσε.

«Πραγματικά το διάβασα εχθές το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές», κατέληξε, σημειώνοντας ότι τη Δευτέρα επιστρέφει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.