Ποιοι είναι τελικά οι 5 ανεμβολίαστοι Βουλευτές;

Τα σενάρια και η ονοματολογία τα τελευταία 24ωρα δίνουν & παίρνουν.
Ποιοι είναι τελικά οι 5 ανεμβολίαστοι Βουλευτές;

Πέντε είναι τελικά οι ανεμβολίαστοι βουλευτές, όπως ανακοίνωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης ενώ σύμφωνα με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο ένας είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Λόγω της πολιτικής σύγκρουσης για το θέμα, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας επικοινώνησε με τους βουλευτές του κόμματος και κατόπιν ενημέρωσής του, από τους 158 της Νέας Δημοκρατίας, οι 157 είναι υγειονομικά καλυμμένοι δηλαδή είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, ενώ ένας βουλευτής δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω σοβαρών ιατρικών λόγων που επικαλείται.

 

Οι βουλευτές οι οποίοι δεν είναι υγειονομικά καλυμμένοι, είναι πέντε, σύμφωνα με τον Νικήτα Κακλαμάνη ενώ σε αυτούς δε συμπεριλαμβάνεται ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος εμβολιάστηκε προ ημερών.

Το θέμα αναθερμάνθηκε από τον Γιάννη Ραγγούση όταν από το βήμα της Βουλής κάλεσε τον παριστάμενο Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές κι αν προέρχονται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ