Τέμπη: Θρίλερ με αγνοούμενη που δεν έχει εντοπιστεί

Ανατριχιαστικό! Το σκίτσο του γνωστού ηθοποιού για την τραγωδία των Τεμπών που συγκλονίζει (Pic)

Τι είπαν οι γονείς της

Οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ολοκληρώθηκαν, ωστόσο η αγωνία για μία κοπέλα μόλις 23 ετών, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο συνεχίζεται.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας που επέβαινε στο μοιραίο τρένο ψάχνει ακόμα απαντήσεις, έξι ημέρες μετά. Το κορίτσι δε βρίσκεται ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών.

Οι γονείς της 23χρονης έσπευσαν στη Λάρισα από τη βόρεια Ελλάδα ήδη από την περασμένη Τρίτη που έγινε το δυστύχημα. Έψαξαν τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σημείο της τραγωδίας, όμως μέχρι τώρα δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο για το παιδί τους.

Περιμένουν εναγωνίως κάποια εξέλιξη, όσο οι μέρες περνούν μαρτυρικά.

Το κορίτσι φέρεται να ήταν στο βαγόνι που ήταν το κυλικείο, μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό.

 «Βρισκόταν στο ίδιο βαγόνι με φιλικό ζευγάρι που σκοτώθηκε»

Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως είπε, η βρισκόταν στο βαγόνι 2 και είχε έρθει στην Αθήνα.

«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί επισήμως 55 θύματα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά δυο αγνοούμενους, εκ των οποίων μία δηλωθείσα αγνοούμενη και ένας αγνώστων στοιχείων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.