«Δεν μου φταίει κανείς να τον πάρω στο λαιμό μου»: Ανατριχιαστικά προφητική αδημοσίευτη συνέντευξη Mad Clip πριν σκοτωθεί (Vid)

Τραγική ειρωνεία: Ο Σεμέδο με τη 17χρονη στην τελευταία συναυλία του Mad Clip

Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Βουλιαγμένη Αττικής ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, ο Mad Clip βρισκόταν με αρκετούς συναδέλφους του στον γάμο φίλης του.

Συγκλονίζει το φρικτό τροχαίο που είχε ο Mad Clip. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στοίχισε τη ζωή στον τράπερ.

Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Βουλιαγμένη Αττικής ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, ο Mad Clip βρισκόταν με αρκετούς συναδέλφους του στον γάμο της φίλης του και PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε.

Το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» προβλήθηκαν μερικά αδημοσίευτα πλάνα από την τελευταία συνέντευξη του Mad Clip στο Special Report με τα λόγια του 34χρονου να ανατριχιάζουν. Ο Mad Clip είχε αναφερθεί στα μελλοντικά του σχέδια, ενώ είχε μιλήσει για τις κόντρες και την ταχύτητα, λέγοντας πως είχε δύο ατυχήματα.

«Κάνω την τρέλα μου που και που, αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω μέσα στο αυτοκίνητο και θα τρέχω σαν τρελός μέρα νύχτα μες στην κίνηση σαν τον άρρωστο. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα και δεν σου φταίει κανείς άλλος να τον πάρεις στον λαιμό σου. Αλλά αν βρω ένα ανοιγματάκι κάπου να κάνω την μαλ… μου, θα την κάνω. Μικρός ήμουν άρρωστος με τις κόντρες…Ένα δύο ατυχηματάκια τα έχω κάνει, αλλά τίποτα σοβαρό», δήλωνε ο Mad Clip.

«Δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου, θέλω να κάνω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Για μένα δεν είναι αυτό το pic, απλά είναι ένα σημείο της πορείας μου ο δρόμος που έχω πάρει. Θέλω να καταφέρω να χτίσω ένα πολύ ωραίο μεγάλο σπίτι, να βγάλω τη μάνα μου από την γκαρσονιέρα που μένει, να βοηθήσω την αδελφή μου, τους γύρω μου. Δεν είμαι 100% εκεί που θέλω να είμαι», είπε στη συνέχεια.

«Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια με ένα τριπλάσιο σπίτι από ό,τι έχω τώρα, 2-3 αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, 2-3 επιχειρήσεις ακόμα, να είμαι λίγο στα παρασκήνια», ανέφερε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.