Βρέθηκε στο πρώτο βαγόνι: Λύνεται σιγά-σιγά το μυστήριο της τραγωδίας των Τεμπών (Vid)

Βρέθηκε στο πρώτο βαγόνι: Λύνεται σιγά-σιγά το μυστήριο της τραγωδίας των Τεμπών (Vid)

Μια τραγωδία δίχως τέλος.

Τις τελευταίες 4 ημέρες η χώρα μας ζει τη δική της, καινοφανή τραγωδία, με τα όσα συνέβησαν στα Τέμπη να μαυρίζουν την ψυχή των πάντων.

Την ώρα που σύσσωμη η Ελλάδα προσπαθεί- ανεπιτυχώς- να «γλείψει» τις πληγές της, τρέχουν παράλληλα οι έρευνες για το τι πραγματικά έφταιξε και φτάσαμε στο ανείπωτο δυστύχημα, που στέρησε την ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/3) ένα νέο στοιχείο ήρθε στο φως, το οποίο αναμένεται να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην πλήρη διαλεύκανση του δυστυχήματος. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, βρέθηκε το καταγραφικό στο πρώτο βαγόνι στη μηχανή της αμαξοστοιχίας, το λεγόμενο και «μαύρο κουτί», του ενός από τα δύο τρένα.

Παράλληλα, με το που έπεσε το σκοτάδι σταμάτησαν και οι εργασίες για την μεταφορά των συντριμμιών στο σημείο της τραγωδίας.

Νωρίτερα, οι διασώστες πραγματοποίησαν έρευνες στα χωράφια κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές, μήπως κάποιος από τους επιβάτες στην προσπάθεια του να διασωθεί κατέρρευσε

Το «μαύρο κουτί» βρέθηκε, λοιπόν.

Μένει να «μιλήσει» για να μπορέσουν οι ειδήμονες να εξάγουν τ’ απαραίτητα συμπεράσματα.






Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.