Τέμπη: Αυτός είναι ο άτυχος μηχανοδηγός του Intercity 62

Τέμπη: Αυτός είναι ο άτυχος μηχανοδηγός του Intercity 62

Μόλις 32 ετών

Τελειόφοιτος της σχολής μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ της κλάσης του 2019 και πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Πειραιά στο τμήμα Μηχανολογίας, ο 32χρονος, Δημήτρης Μασσαλής, μηχανοδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας 62, η οποία αργά το βράδυ της Τρίτης συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο 63503 στα Τέμπη.

Το όνομα του μηχανοδηγού μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στη λίστα με τους αγνοούμενους της τραγωδίας, με τις έρευνες για τον εντοπισμό τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων, στα συντρίμμια του επιβατικού τρένου να συνεχίζονται.

Αγωνία υπάρχει και για το πλήρωμα του επιβατικού τρένου με προορισμό την Θεσσαλονίκη με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε τουλάχιστον 57.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των μηχανοδηγών Κώστα Γενηδούνια, σε κάθε αμαξοστοιχία υπήρχαν από δυο μηχανοδηγοί: «Μιλάμε συνολικά για τέσσερις μηχανοδηγούς και έναν που επέβαινε ως επιβάτης γιατί πήγαινε ν’ αναλάβει βάρδια. Επίσης στο επιβατικό τρένο υπήρχαν και τέσσερις συνοδοί. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τους συναδέλφους μας».

Από την άλλη, τον αγαπημένο τους φίλο από την Αμαλιάδα Γιώργο Κουτσούμπα, μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503, έχουν αρχίσει να αποχαιρετούν μέσα από την σελίδα του στο Facebook φίλοι και συνάδελφοί του από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο μηχανοδηγός ήταν πατέρας δυο κοριτσιών και εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων τα τελευταία χρόνια ζούσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.