Σοκ: Παρουσιαστής χαστούκισε στον αέρα καρναβαλίστρια που πήγε να πει σύνθημα κατά του Μητσοτάκη (Vid)

Εντυπωσιακό θέαμα από 40 χιλιάδες καρναβαλιστές στην Πάτρα

Ποιος είναι

Θλιβερό περιστατικό στο καρναβάλι της Ξάνθης. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος χειροδίκησε κατά νεαρής που πήγε να πει υβριστικό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όλοι θέλουν να εκφραστούν και καλά κάνουν τα παιδιά. Είπαμε, ήμασταν πολύ καιρό χωρίς να μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, τη χαρά μας, οπότε όλα είναι δεκτά. Όλα!», είπε ο παρουσιαστής του καρναβαλιού της Ξάνθης και δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν χειροδικήσει κατά καρναβαλίστριας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Νέζος, που είχε αναλάβει την παρουσίαση του καρναβαλιού της Ξάνθης για λογαριασμό της ΕΡΤ3, έδωσε το μικρόφωνο σε πολίτες που συμμετείχαν στην αποκριάτικη παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Ανάμεσά τους, μια νεαρή γυναίκα, η οποία επιχείρησε να πει στο μικρόφωνο γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όταν ο δημοσιογράφος αντιλήφθηκε την πρόθεση της γυναίκας, αντί να απομακρύνει το μικρόφωνο, επέλεξε να χειροδικήσει κατά της νεαρής γυναίκας, χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Το απαράδεκτο περιστατικό, μάλιστα, μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση και το ertflix.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.