Νίκος Κοκλώνης: «Οταν βγαίνει ένα τέτοιο πόρισμα μάλλον κάτι υπάρχει»

Νίκος Κοκλώνης: «Οταν βγαίνει ένα τέτοιο πόρισμα μάλλον κάτι υπάρχει»

Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή

Δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του γνωστού παρουσιαστή και επιχειρηματία Νίκου Κοκλώνη, μετά από εντολή της Αρχής για το Ξέπλυμα «Μαύρου» Χρήματος που εντόπισε ότι έχει διαπραχθεί απάτη σε βάρος του Δημοσίου που «αγγίζει» τα 22 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το πόρισμα, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο γνωστός παρουσιαστής είχε στήσει εικονικές εταιρείες και δεν πλήρωνε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Δημόσιο.

Η Αρχή ζητά από την Οικονομική Εισαγγελία, όπου έχει διαβιβαστεί το πόρισμα, να διερευνηθεί εάν εκτός από την απάτη έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, της φοροδιαφυγής και της εγκληματικής οργάνωσης.

«Προφανώς όταν βγαίνει ένα πόρισμα από την Αρχή για το Ξέπλυμα “Μαύρου” Χρήματος για τέτοια σοβαρά αδικήματα μάλλον κάτι υπάρχει, αυτό το “κάτι υπάρχει” είναι στα πλαίσια της διερεύνησης, το τονίζω, και όχι της απόδοσης. Αναμένουμε από τον ελεγχόμενο την παροχή των εξηγήσεων και των στοιχείων που έχει να δώσει και προφανώς μεταγενέστερα έχουμε τα επόμενα στάδια που είναι η άσκηση ποινικής δίωξης και ενδεχομένως και η απόδοση κατηγοριών. Αλλά αυτά είναι πάρα πολύ μακριά», σημειώνει μεταξύ ο πρόεδρος των ποινικολόγων, Γ. Γλύκας, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του Open.


Σύμφωνα πάντως με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν κανονικά οι παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη στα τηλεοπτικά κανάλια. Ο Alpha θα συνεχίσει την προβολή των εκπομπών της Barking Well, ενώ σήμερα προβλήθηκε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είναι σε παραγωγή της εταιρείας Κοκλώνη. Η ίδια δήλωσε συμπαράσταση στον παρουσιαστή και εξήγησε ότι χθες ότι δεν πήγε στην πίτα του Alpha γιατί δεν ένιωθε καλά με τις εξελίξεις. Στην πίτα του τηλεοπτικού σταθμού δεν πήγε ούτε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.