Σήκωσε το γάντι: Με Χίο και σκληρό ροκ η απάντηση Χατζηνικολάου στον Πολάκη

Επίθεση Πολάκη σε Αμυρά: «Τι μ@λ@κίες ρωτάς; Τι σε νοιάζουν οι γυναίκες υπουργών;»

Ο δημοσιογράφος τον «έδωσε» για το κλεμμένο κολάζ 

«Σεισμό» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προκάλεσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, καθώς με ανάρτησή του στο Facebook «στοχοποίησε» δημοσιογράφους και δικαστές.

Στην ανάρτηση με τις φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών, ο Παύλος Πολάκης απειλεί για τη «δεύτερη φορά», γράφοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά». Η «σύνθεση» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, περιλαμβάνει τους δημοσιογράφους: Νίκο Χατζηνικολάου, Δημήτρη Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρη Καμπουράκη, Άρη Πορτοσάλτε, Γιώργο Αυτιά, Αντώνη Σρόιτερ, Νίκο Στραβελάκη, Τάκη Χατζή, Θανάση Μαυρίδη, Νίκο Ευαγγελάτο, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργο Παπαδάκη, Αλέξη Παπαχελά και Κώστα Παπαχλιμίντζο.


Οι δικαστικοί που κατονομάζει είναι οι: Ανθή Γκάμαρη, Μυρσίνη Παπαχίου, Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα, Δήμητρα Ζώη, Ελ. Κατσούλη, Μαρουλιώ Απέργη, Γ. Κατσιμαγκλή, Σπ. Χρυσικοπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος, Μ. Σωτηροπούλου, Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Στ. Κτιστάκη και Κασσιανή Μαρίνου. Στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη περιλαμβάνεται ακόμα ο Γιώργος Πιτσιλής, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ενώ ο βουλευτής απειλεί πως θα καταργηθεί η ανεξάρτητη αρχή, θα απολυθεί ο Πιτσιλής και η είσπραξη των φόρων θα επιστρέψει στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και στις εφορίες. Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης, στην ανάρτησή του, μιλά για «βαθύ κράτος», συμπληρώνοντας ότι «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!».

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου και τον… πετσόκοψε αφού αποκάλυψε πως το κολάζ δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο «Μακελειό» του Στέφανου Χίου.

«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας.Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφου, ενώ σε απάντηση άλλου χρήστη απαντά πως «ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ». Τέλος, σε άλλη απάντησή του, αναφέρει πως «Προηγήθηκε το Μακελειό του άθλιου Χίου. Από εκεί πήρε και τη φωτογραφία των δημοσιογράφων».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.