Νούμερο που προκαλεί ζάλη: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που απέκρυψε η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα

Σφίγγει ο κλοιός...

Ο Γιώργος Τράγκας «έφυγε», ως γνωστόν, από την ζωή τον Δεκέμβριο του 2021, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Μετά τον θάνατό του άρχισαν να έρχονται στο φως αρκετά οικονομικά στοιχεία, με την περιουσία του να προσεγγίζει τον όρο «αμύθητη» και την γυναίκα του, την χήρα Μαρία Καρρά να καλείται, λίγους μήνες αργότερα, να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές για ζητήματα που σχετίζονται με το Πόθεν Έσχες της.

Η κ. Καρρά βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με δύο πιθανά κακουργήματα, με την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να ασκεί ποινική δίωξη για υποβολή ανακριβών δηλώσεων. Η έρευνα αφορά τις δηλώσεις από το 2012 έως το 2015 για τις οποίες ελέγχεται η ακρίβεια τους, αλλά και για τα έτη από το 2016 έως το 2019 που δεν έγινε υποβολή.

Το πόρισμα της ελεγκτικής Αρχής κάνει λόγο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με το συνολικό ποσό που φέρεται να απέκρυψε να είναι 30.000.000 (!) ευρώ.

Η Μαρία Καρρά ως δημοσιογράφος υποχρεούται από τον νόμο να κάνει Πόθεν Έσχες κάθε χρόνο αλλά και μετά την απώλεια της δημοσιογραφικής ιδιότητας και τώρα μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και την δικογραφία.

Ο ανακριτής θα την καλέσει άμεσα σε απολογία, με τις πιθανότητες η κ. Καρρά να ζητήσει μια συγκεκριμένη προθεσμία για να προετοιμαστεί με τον δικηγόρο της να είναι αυξημένες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.