Απόφαση για βραχιολάκι: Τι ακολουθεί με την Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκιση του συντρόφου της

Δικηγόρος του διαβόλου: Με αυτή την κίνηση ματ βγάζει την Καϊλή απ’ τη φυλακή

Σε δύσκολη θέση η ευρωβουλευτής

Αποφυλακίζεται ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, αλλά με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή είχε βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου το οποίο πήρε και τη σχετική απόφαση.

Η Εύα Καϊλή έχει αλλάξει δικηγόρο και προσέλαβε τον Σβεν Μαρί, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον «εγκέφαλο» του QatarGate Πιερ Αντόνιο Παντσέρι «προδότη». Σκοπός του είναι να αποφυλακιστεί η πελάτισσά του αλλά φαίνεται πως τα νέα δεν είναι καλά γι αυτήν.


Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το σχόλιο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου: «είναι προφανές ότι το ποινικοδικονομικό σύστημα του Βελγίου επιβραβεύει τους εγκληματίες, που ομολογούν την ενοχή τους και λιώνει όσους μάχονται για την αθωότητά τους, περιφρονώντας θεσμικά το τεκμήριο αθωότητας, πυλώνα του νομικού ευρωπαϊκού πολιτισμού».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος πρόσθεσε στο σχόλιό του ότι «η Εύα Καϊλή αντέχει, δεν θα ομολογήσει αδικήματα, που δεν έχει διαπράξει, θα συνεχίσει να μάχεται για την αθώωσή της».


Για να καταλήξει με το ερώτημα: «Αλήθεια πόσο νομικά οξύμωρο φαίνεται να παραμένει στη φυλακή η κυρία Εύα Καϊλή, επειδή θεωρείται ότι θα καταστρέψει στοιχεία της υπόθεσης, αν αφεθεί ελεύθερη, ενώ οι πρωταγωνιστές, που αποφυλακίζονται, αν υπάρχουν αλλά αποδεικτικά μέσα… θα τα ποτίζουν για να αναπτυχθούν και μετά θα τα προσφέρουν… στις αρχές…».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.