Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σημαντική παράλειψη για τη σκυλίτσα Ρόξυ στη δίκη του πιλότου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σημαντική παράλειψη για τη σκυλίτσα Ρόξυ στη δίκη του πιλότου

Αρνητική εξέλιξη στο Εφετείο

Για τις 28 Μαρτίου διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Η Κατερίνα Μαυροειδή, νέα δικηγόρος του καταδικασμένου πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 11,5 χρόνια για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική και θανάτωση του ζώου συντροφιάς της οικογένειας, ζήτησε αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.


Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυραράκη. Ωστόσο σε αυτή τη δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ροξυ, για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής του πιλότου για τη θανάτωση του ζώου συντροφιάς.


Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θα δώσει Πανελλήνιες

Η κυρία Μαυροειδή είπε πως ο πιλότος ετοιμάζεται για να δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις. Παράλληλα, σε δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν, εξίσωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με τους παιδεραστές. «Κατά τη γνώμη μου, οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι πιο χαμηλοί από τους χαμηλούς, κατατάσσονται παράλληλα με τους παιδεραστές», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κράουτς.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.