«Ε, όχι κι έτσι»: Το σχόλιο – φωτιά της Έλενα Ακρίτα για το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε επίθεση στον πρωθυπουργό

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

«Κρύβεται πολύ φασισμός κάτω από την πολιτική αντίληψη των αρίστων»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη ο οποίος χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ορισμό της ακραίας δεξιάς» και την αριστεία με τον φασισμό.

«Κοιτάξτε τι είπε ο Μητσοτάκης: Οι άριστοι. Δεν είναι μόνο ταξικό, είναι η Άρεια φυλή! Κρύβεται πολύ φασισμός κάτω από την πολιτική αντίληψη των αρίστων [….] Είναι ένα ναζιστικό κομμάτι που κρύβεται πίσω από την ιστορία των αρίστων, της Άρειας φυλής. Αυτός είναι ο Μητσοτάκης και η παρέα του» δήλωσε ο ευρωβουλευτής σε εκδήλωση, ενώ πρόσθεσε ότι η αντίδραση της Αριστεράς στο συγκεκριμένο ζήτημα ήταν φοβική «και με άμυνα».

Από την πλευρά της η Ελενα Ακρίτα σχολίασε τα όσα είπε ο Κώστας Αρβανίτης υποστηρίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι Χίτλερ και τόνισε πως θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι.

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα: «Ε όχι κι έτσι, Κωστα Αρβανίτη. Όχι κι έτσι. Ούτε ο Μητσοτάκης είναι Χίτλερ ούτε οι ψηφοφόροι του ναζί. Δίκαιοι να είμαστε. Και να ζητάμε συγγνώμη όταν πρέπει. Πες με της παλιάς σχολής, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.